Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

PARTNEREINK

Teva

Az egységes szemléletű Teva elérhető és könnyen alkalmazható megoldásokat kínál a betegeknek.Küldetésünk, hogy globális vezető szerepet töltsünk be a generikus és biológiai gyógyszerek terén, világszerte javítva ezzel a betegek életét. A Teva gyógyszereit már több mint egy évszázada használják az egészségügyi szolgáltatók, betegek és ápolók.

A Teva évente több milliárd dollárt takarít meg a betegek és az egészségügyi rendszerek számára azzal, hogy hozzáférhető generikus alternatívákat kínál az originális készítmények mellett. (01) Mára az Egyesült Államokban (02) minden tizedik generikus gyógyszerrecept, az Egyesült Királyság (03) számára beszállított minden hatodik generikus gyógyszercsomag, és Németországban (04) minden nyolcadik orvosi vény Teva termékre szól. Magyarországon minden tizedik eladott doboz gyógyszert a TEVA forgalmazza.Arra törekszünk, hogy innovatív speciális kezeléseket fejlesszünk ki. Az elmúlt években a migrént és mozgásszervi rendellenességeket célzó kezeléseket vezettünk be. Kiterjedt termékkínálatunk, valamint tevékenységünk széles hatóköre teszi a Tevát globálisan is vezető vállalattá. Több mint 3,500 különféle terméket biztosítunk betegeinknek, 60-nál is több országban. (05) A világ egyik legszélesebb portfóliójával rendelkező gyógyszeripari vállalata vagyunk. Minden nap csaknem 200 millió ember vásárol valamilyen Teva-gyógyszertvilágszerte (06), és az Egyesült Államokban naponta több mint egymillió Teva-készítményre állítanak ki vényt.(02)Annak érdekében, hogy Los Angelesben, Limában, Montevideóban vagy Moszkvában is eljuthassunk betegeinkhez, a Teva a legnagyobb és legösszetettebb globális ellátási láncot működteti a gyógyszergyártó vállalatok között. Hálózatunk 43,000 alkalmazottja és 70 globális gyártóhelye éjjel-nappal megállás nélkül működik.(05) Minden órában felszáll egy repülőgép, elindul egy hajó a tengeren vagy útnak indul egy kamion, ami a Teva gyógyszereit szállítja a gyógyszertárakba és a kórházakba. Célunk, hogy betegeink megkapják a megfelelő gyógyszert, ott és akkor, amikor szükségük van rá.Vezető ágazati szerepünket munkatársaink és vállalati kultúránk formálták, amely hű maradt szerény kezdeteinkhez. A Teva 1901-es jeruzsálemi megalapítása óta vezetésünket a kitartás, a vállalkozó szellem és az emberek életminőségének javítására irányuló törekvés jellemzi. Nagy öröm számunkra, hogy az elkövetkező években is hozzájárulhatunk az új generációk egészségének javításához.


Referenciák:

[1] MGA Gazdasági hatásvizsgálat, 2017. június
[2] IMS Health NPA Data alapján – MAT, 2020. december
[3] Meglévő adatok: UKMED180180 vCertification 1.2 DOF 148a minden hatodik felírt gyógyszerkészlet
[4] Generic Association Pro Generika, 2018 IGES számítása alapján (INSIGHT Health)
[5] A termékek számadatainak forrása: A Teva globális műveletei
[6] A Global Insights, Access & Technologies által, a Teva-fogyasztók becsült számát tartalmazó belső elemzések. Kelt: 2016. augusztus és 2019. április


Székhely: Teva Gyógyszergyár Zrt. 4042 Debrecen Pallagi út 13.
Tel.: +36 52 515 100

Kereskedelmi üzletág: Teva Gyógyszergyár Zrt. 1133 Budapest Váci út 96-98. Nordic Light A2
Tel: +36 1 288 6400

Sajóbábony Gyógyszergyár: 3792 Sajóbábony, Ipartelep
Tel: +36 46 549 000

Mellékhatás-bejelentés: E-mail: Safety.Hungary@teva.hu

Készítményeinkkel kapcsolatos kérdések: E-mail: info@teva.hu

Ha személyes egészségi állapottal, orvosi kérdésekkel vagy a Teva Gyógyszergyár Zrt. gyógyszereivel kapcsolatos kérdései vannak, kérjük, forduljon egészségügyi szakemberhez. A gyógyszereink elérhetőségével vagy az esetleges termékhiánnyal kapcsolatos információkért, kérjük, keresse fel az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet honlapját: OGYÉI.

Ha Ön egészségügyi szakember, kérjük, látogasson el a Teva Life szakmai oldalunkra, ahol bejelentkezés vagy regisztráció után tudja felvenni a kapcsolatot orvosi osztályunkkal.Termékeinkkel kapcsolatos minőségi hiba bejelentése.

Email: minosegbiztositas@teva.hu

Kérjük, tekintse meg a Diabetes aktuális kérdéseiről szóló előadásainkat!

„A szakápolók munkája a hazai diabetológiai ellátás gerincét képezi. A Magyar Diabetes Társaság egyik legnagyobb értéke a szakellátóhelyek rendszere, mely nem működhetne a szakápolók és dietetikusok munkája nélkül. Hazánkban több mint két évtizede indult el a diabetológiai szakápolóképzés. A gyakorlati megvalósítás elsősorban dr. Halmos Tamásné érdeme, aki azóta is változatlan lelkesedéssel és aktivitással képviseli a szakdolgozók érdekeit, és ezen belül hangsúlyozottan a szakápolóképzés ügyét. A képzés elindításában oroszlánrészt vállalt Halmos Tamás professzor, aki 1992 és 2000 között a Magyar Diabetes Társaság elnöke volt, jelenleg Társaságunk tiszteletbeli elnöke.”

Előadók és témák;

Prof. Dr. Kempler Péter: Cukorbetegséghez csatlakozó idegrendszeri károsodás
Dr. Oláh Ilona: A 2-es típusú cukorbetegség gondozása a családorvosi gyakorlatban