Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Társasági hírek


Hírkategória: Általános
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Megkezdődött a XVI. Dunántúli Diabetes Hétvége első napja!
  2009.04.16. | MDT Web-szerkesztőség | Hírkategória: Általános
  Tihany2009. április 16-án elkezdődött a XVI. Dunántúli Diabetes Hétvége. A mai nap folyamán a DPP-4-gátlás jelentőségéről hallgathatnak meg előadást és workshopokon vehetnek részt az érdeklődők, majd egy rövid ebédszünet után kezdődik 13:00 órakor az MDT közgyűlése, melyet határozatképtelenség esetén április 17-én 13.30-kor tart a Társaság.

  Ezt követően a diabetes mellitus egészség-gazdaságtani kérdéseiről, a 2-es típusú diabetes vércukorcsökkentő kezeléséről az új nemzetközi és hazai ajánlások tükrében hallgathatnak meg előadást, majd két cég szimpóziumán vehetnek részt az érdeklődők.

  14:00 órakor, a Wimbledon teremben zajlik majd a XVI. Dunántúli Diabetes Hétvége ünnepélyes megnyitója, melyre minden résztvevőt szeretettel várunk!

  Az elhangzott előadásokról készült képeket és referátumokat folyamatosan publikáljuk a Web-rendszerben, látogassa rendszeresen oldalunkat, hogy tájékozódhasson azokról az előadásokról is, melyeken nem tudott részt venni!

  A Hétvége teljes ideje alatt szeretettel várjuk a Magyar Diabetes Társaság standján, a Media Caféban, ahol kipróbálhatja a Magyar Diabetes Társaság Web-rendszerének [ www.diabet.hu ] legújabb szakmai szolgáltatásait, lehetőség van internetezésre, és a Media Café teázójában ezek mellett egy finom teával is megkínáljuk az előadások közti szünetekben.

  További információt a rendezvény információs oldalán >>, illetve a Kapcsolódó dokumentumban talál!

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza