Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  MDT Média Café a XVI. Dunántúli Diabetes Hétvégén
  2009.04.01.MDT Web-szerkesztőségHírkategória: Általános
  TihanyAz elmúlt évek rendezvényeihez hasonlóan a XVI. Dunántúli Diabetes Hétvégén is kialakításra kerül az MDT Média Café, a Magyar Diabetes Társaság standja.

  Vegye át a Diabetes Újság legfrissebb számát, tekintse meg a diabet.hu újdonságait és vegyen részt játékunkban, vagy olvassa el e-mailjeit! Szeretettel várjuk egy finom teára is!

  A standot, ahol megtalálható lesz társaságunk folyóirata és honlapja egyaránt, a Roche (Magyarország) Kft. támogatásával hozzuk létre.
  További részletek [ www.diabet.hu/ddh2009 ] >>


  Ismerje meg az Accu-Chek® Active vércukormérő használatának előnyét (x)

  A cukorbetegek anyagcsere-egyensúlyának szorosabb ellenőrzése segíti a szövődmények kialakulásának megelőzését, így hozzájárul a terápia sikeréhez. A betegek otthoni vércukor-értékeinek meghatározását lehetővé teszi a korszerű és pontos mérést biztosító Accu-Chek® Active készülék.

  A Roche küldetésének tekinti, hogy könnyebbé tegye a betegek életét, valamint hozzájáruljon életminőségük javulsáshoz. A Diabétesz Üzletág Accu-Chek® Active vércukormérő készüléke a laboratóiumi módszer eredményeivel összevethető pontos mérést tesz lehetővé. A teljes vérből és a vérplazmából mért vércukorszint ugyanis eltér egymástól. A cukormegoszlás a vérben a víztartalmat követi, így a sejtekben alacsonyabb, míg a plazmában magasabb a cukorszint. A Nemzetközi Klinikai és Laboratóriumi Szövetség (IFCC) által irányadó szorzófaktorral (1,11) korrigálható a teljes vérből mért vércukorszint eredménye, amely így közelít a plazma cukorszintjéhez. A fejlesztés lényege, hogy a mérőeszközhöz használt kódcsipbe már a gyártás során beprogramozzák a korrekciós faktort. Ennek köszönhetően, a készülék a plazmára vetített eredményeket mutatja.

Vissza