Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Társasági hírek


Hírkategória: Általános
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Lilly Hungária - MDT cukorbeteg szakellátóhelyek támogatására kiírt pályázat eredményhirdetése
  2008.07.07. | MDT | Hírkategória: Általános
  A Lilly Hungária Kft. 2008-ban 6.000.000,- Ft-ot ajánlott fel a Magyar Diabetes Társaságnak azzal a céllal, hogy ezzel az összeggel segítse az MDT által nyilvántartott cukorbeteg szakellátóhelyek munkáját. A felajánlást az MDT vezetősége köszönettel nyugtázta, s az adományozó szándékát figyelembe véve pályázatot írt ki.

  A pályázat beérkezési határideje 2008. április 30. volt, mely időpontig 29 pályázat érkezett az MDT Főtitkárához. Az ad hoc bizottság döntése alapján valamennyi pályázat támogatásra került, egyenként 38.000.- és 499.000.- forint közötti összeggel. A nyertesek listáját és az odaítélt összegeket - szakemberként felhasználói adatokkal történt bejelentkezést követően - a Kapcsolódó dokumentumban tekintheti meg!

  A nyerteseknek gratulálunk!
  Egyúttal felhívjuk figyelmüket, hogy a pályázaton elnyert támogatás bruttó összeget jelent. A megvásárolni kívánt eszközről, anyagról a forgalmazó a Magyar Diabetes Társaság számára számlát állítson ki, melyet a Társaság pénztárosa címére kell küldeni, aki az összeget az eladó számára átutalja. A díjazottak ne előlegezzék meg a számla értékét! A pályázattal elnyert összeg pénzügyi teljesítésének határideje 2008. október 30. A nyertes a teljesítési határidőt követően egy hónapon belül az összegről tételes elszámolást és hasznossági jelentést készít, melyet az MDT főtitkárának és pénztárosának 2008. november 30-ig köteles megküldeni.

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza