Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Társasági hírek


Hírkategória: Általános
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Felhívás cukorbeteg civil szervezetek részére
  2008.03.16. | MDT | Hírkategória: Általános
  A korábban kiadott felhívástól eltérően a MDT vezetősége úgy határozott, hogy a Kongresszus programjában szereplő Civil fórum programját az alábbiak szerint megváltoztatja. Ennek oka elsősorban az volt, hogy az idő rövid ahhoz, hogy minden szervezet szóban bemutatkozzon, ezért, inkább szervezett keretek között szeretnénk beszélgetni a cukorbeteg egyesületek, klubok, alapítványok és a MACOSZ jelenlegi helyzetéről és a jövő lehetőségeiről. Emellett a poszter szekcióban lehetőséget kívánunk nyújtani minden szervezetnek, akik megtisztelik részvételükkel a MDT XIX. Kongresszusát, hogy egy 90x130cm-es álló téglalap alakú poszteren bemutatkozhassanak.

  A CIVIL FÓRUM PROGRAMJA
  Üléselnök:
  Dr. Vándorfi Győző

  Program:
  Előadó:
  Koltai Tünde, a Nemzeti egészségügyi Tanács képviselője: „A betegszervezetek helye és szerepe mai egészségügyi ellátásban”
  Felkért hozzászóló:
  Kincses János, a MACOSZ elnöke: „A MACOSZ jövője, együttműködés a MACOSZ-on kívüli páciens szervezetekkel”
  Guti Péter, a Tudomány Kiadó ügyvezetője, a Diabetes és Hypertonia újságok kiadója: „Páciens újságok és On-line felületek szerepe a tájékoztatásban”

  A kongresszus ideje alatt a poszter szekcióban a jelenlévő civil szervezetek, vagy tevékenységükhöz kapcsolódó közhasznú szervezetek részére bemutatkozási lehetőséget biztosítunk!

  Kérjük, március 31-ig jelezzék szándékukat Prof. dr. Barkai Lászlónak a betegszervezetek@diabet.hu e-mail címen. Kérjük, mellékeljenek egy rövid
  (max. 1 A/4 oldalnyi szöveg, esetleg 1-2 fénykép) bemutatkozó anyagot a szervezetről, mely megjelentetésre kerül az MDT Web-rendszer Betegtájékoztató oldalán is.

Vissza