Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  MDT Közgyűlés 2008. - Vezetőségválasztás & Alapszabály módosítás
  2008.03.17.MDTHírkategória: Általános
  A soron következő XIX. Kongresszusunk alkalmával, Tihanyban 2008. április 18-án 13.00 órakor (határozatképtelenség esetén április 19-én 11.20-kor) közgyűlést hirdettünk meg a Diabetologia Hungaricában és honlapunkon.

  A közgyűlés egyik fontos napirendi pontja az MDT új vezetőségének megválasztása. Ismét felhívjuk a figyelmet, hogy a választási jelöltekre javaslatokat 2008. márc. 17-ig lehet megtenni a Javaslattétel oldalon >>
  További részletek, információk a választásról >>
  Jelöltek névsora (folyamatosan bővül) >>


  A közgyűlés másik fontos napirendi pontja Alapszabályunk aktualizálása. A tervezet 1. sz. változata elkészült (a Kapcsolódó dokumentumok között megtekinthető!), vezetőségünk azt március 6-ai rendkívüli ülésén elfogadta, amelyhez honlapunkon keresztül az MDT minden tagja hozzáférhet és észrevételeket, javaslatokat fogalmazhat meg. A javaslatokat kizárólag elektronikus úton, e-mailben várjuk az alapszabaly2008@diabet.hu címen. Tisztelettel kérjük a tagságot, hogy az észrevételeket és javaslatokat március 31-ig mindenki tegye meg, mivel a határidőt követően a rendszer már nem fogadja azokat.

  Ezt követően a beérkezett javaslatok figyelembevételével - a jogi lehetőségek szemmel tartásával - készítjük el az Alapszabály módosítás tervezet 2. sz. változatát, melyet legkésőbb április 8-án honlapunkra felteszünk. A Közgyűlésen már további módosító javaslatok megtételére nem lesz lehetőség, a 2. sz. változatban szereplő változtatásokra, illetve változatokra lehet majd szavazni és ennek eredményeképpen történik az új Alapszabálynak a Közgyűlés általi elfogadására.
  További, részletes információk az Alapszabály módosításról >>

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza