Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Társasági hírek


Hírkategória: Általános
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  A Magyar Diabetes Társaság 2015. évi pályázati kiírása a doktori iskolákban történő diabetológiai témájú kutatások támogatására
  2015.07.16. | MDT | Hírkategória: Általános
  A Magyar Diabetes Társaság tevékenységi körének és küldetési nyilatkozatának értelmében kiemelten támogatja a hazai kutatómunkát a diabetológia területén. Ennek érdekében 2015. évben pályázatot hirdet a doktori iskolákban történő diabetológiai kutatások támogatására. A pályázat céljára összesen 30 millió forint áll rendelkezésre, mely klinikai, experimentális, epidemiológiai vagy egyéb diabetológiai tárgyú, hazánkban végzett tudományos tevékenység támogatására szolgál.

  Pályázatot az MDT azon tagjai nyújthatnak be, akik legalább 3 éve tagjai a Társaságnak, nincs tagdíjelmaradásuk, diabetológiai témában az Országos Doktori Tanács honlapján akkreditált PhD kutatás téma- vagy programvezetői, rendelkeznek doktorandusz hallgatóval és a kutatómunkát non-profit egészségügyi intézményben közalkalmazottként végzik. Dokumentált (ODT honlapon) PhD fokozatot szerzett témavezetés előnyt jelent. A kutatómunkában részt vevő további közreműködők esetében az MDT tagság nem feltétel. A pályázó a pályázatot benyújthatja egészségügyi intézmény közalkalmazottjaként, ill. egészségügyi célú közhasznú alapítvány képviselőjeként. Egy pályázat esetében a megpályázható összeg maximálisan 5 millió forint. A sikeres pályázóknak a pályázat témaköréhez kapcsolódó publikációk esetében fel kell tüntetniük a Magyar Diabetes Társaságot, mint támogatót.

  A pályázat beérkezésének határideje: 2015. szeptember 30.

  A pályázatot elektronikus úton az MDT elnökének címezve kell beküldeni a bato.korhig@bazmkorhaz.hu címre.

  A pályázatot az MDT vezetősége által kijelölt ad hoc bizottság bírálja el.

  Dr. Hidvégi Tibor PhD
  az MDT főtitkára

  További részletek a kapcsolódó dokumentumok alatt.

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza