Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  EASD Kongresszus Koppenhágában és Malmöben
  2006.02.16.EASDHírkategória: Általános
  Idén szeptember 14-én kezdődik az EASD négy napos évi rendes kongresszusa Koppenhágában és Malmöben. A találkozó legfőbb helyszíne Koppenhága modern konferencia és kiállítási központja a Bella Center, minden tudományos szekcióülés itt zajlik majd.

  A rendezvény hagyományainak megfelelően ezúttal is jelentkezhetnek előadásokkal társasági tagsággal nem rendelkező diabetológus orvosok, egyéb diabetes szakemberek. Az elektronikus módon benyújtott absztraktokat névtelenül tekinti át és bírálja el a Program Bizottság. Az EASD az absztraktok benyújtásának és elfogadásának fontos feltételeként köti ki, hogy azok tartalma valószínűsíthetően nem kerül publikálásra az Éves Kongresszust megelőzően, emellett szigorúan betartják a 2006. április elsejei benyújtási határidőt is. További feltétel, hogy az absztrakton elsőként megnevezett "előadó-szerző" köteles megtartani magát az (angol nyelvű) prezentációt is, illetve egy előadó csak egy prezentációban vehet részt.

  A Kongresszusra jelentkezni a www.easd.org honlapon lehet, a 35 évnél fiatalabb jelentkezőknek a szervezők kedvezményt biztosítanak. Az absztraktokat szintén a Web oldalon elérhető "Online Abstract Submission Programme" igénybevételével lehet feltölteni a rendezvényre történt jelentkezést követően.

  Kapcsolódó linkek(1)

Vissza