Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Indul az On-line Cukorbeteg Szakellátóhely Nyilvántartó Rendszer
  2005.01.21.MDT-OMKBHírkategória: Általános
  2005. első negyedévében indul a Magyar Diabetes Társaság Cukorbeteg Szakellátóhely Nyilvántartó Rendszere!

  A szakellátóhelyek számának és személyzetének növekedése egyre nehezebbé, hovatovább lehetetlenné tette az adatgyűjtés és nyilvántartás hagyományos - kézi vezetésű - módszerét, ezért a Társaság Vezetősége úgy határozott, hogy ebben a vonatkozásban is áttér az elektronikus adatszolgáltatásra, illetve nyilvántartásra. A nyilvántartást továbbra az MDT Oktatási, Minősítő és Koordinációs Bizottsága végzi és tartja karban.

  Az áttérés egyszeri alkalommal minden szakellátóhelynek némi munkát jelent, amely nem több, mint amit eddig is évente el kellett (kellett volna) végezni az adatok karbantartásához.

  A legfontosabb újdonság, hogy nem kell semmilyen dokumentumot letölteni, kinyomtatni, postázni! Minden adatot az MDT Web-rendszerbe [ www.diabet.hu ] történt bejelentkezést követően elektronikus űrlapokon kell megadni. Az adatok ezután elektronikus úton jutnak el az illetékes területi referenshez, majd pedig az MDT-OMKB részére. A teendőket a rendszer indulásakor részletesen ismertetjük!

  Bármilyen kérdéssel, problémával forduljon területi referenséhez, az MDT-OMKB minősítési feladatokkal megbízott elnökhelyetteséhez (Prof. Dr. Pogátsa Gábor, 1539 Budapest, Pf. 561., e-mail: gabor_pogatsa@hotmail.com). Technikai kérdéseit a support@diabet.hu e-mail címre küldheti.

Vissza