Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Társasági hírek


Hírkategória: Általános
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Szeretettel várjuk Társaságunk 2010. évi, sorrendben XX. Jubileumi Kongresszusán!
  2009.10.22. | Magyar Diabetes Társaság | Hírkategória: Általános
  TihanySzinte hihetetlen, de 2010-ben már Társaságunk, a Magyar Diabetes Társaság XX. kongresszusára készülhetünk. Nagy utat tettünk meg a kezdetektől, mind a rendezvények szakmai programját, mind látogatottságát, a kísérő szimpó­ziumokat és társasági programokat tekintve. Az egymást követő rendezvények tapasztalatai segítették a következőket, szervezésben és külsőségekben egyaránt, így alakult ki az utóbbi években hagyományossá vált tihanyi helyszín és kongresszusi struktúra. Köszönet ezért a kongresszusokat rendezőknek és a szervezésben résztvevő munkatársaiknak!

  Ha az idei Dunántúli Diabetes Hétvége - ahogyan egyik társunk találóan említette, a „Kis Tihany”- részvételi számát és kiállítói megjelenését tekintjük kiindulási pontnak, jövőre, a „Nagy Tihany” alkalmával ismét nagy létszámú, gazdag programú kongresszus várható. Ezt a jubileumi rendezvényt szeretnénk különösen emlékezetessé tenni. Ezt szolgálja majd a szakmai és társasági programok megfelelő összeállítása, s ennek jegyében jelentetjük meg most honlapunkon a korábbi kongresszusok programfüzeteit is. Összegyűjtésükért elsősorban Békefi Dezső főorvos úrnak tartozunk köszönettel, de köszönjük mindazok segítségét, támogatását is, akik egy-egy kiadvány átengedésével járultak hozzá a gyűjtemény teljessé tételéhez. Ez az összeállítás megtalálható a 2008-ban megjelent „A magyar diabetológia története” c. könyvben is. A Tudomány Kiadó hozzájárulásával kerülhet sor most a program-füzetek elektronikus formájú közzétételére. Tekintse meg korábbi kongresszusaink programfüzeteit >>

  Őszintén remélem, hogy a szervezők ötlete, a korábbi programok megjelentetése kedvező fogadtatásra talál, s még nagyobb érdeklődést támaszt a jövő évi jubileumi kongresszusunk felé. Minden tagtársunkat szeretettel várjuk! Az első felhívás közzététele a Diabetologia Hungarica ez évi 3., szeptemberben megjelent számában megtörtént, tegnap óta pedig - az elmúlt években megszokott módon - honlapunkon örömmel fogadjuk a jelentkezéseket, az előadás absztraktokat XX. Jubileumi Kongresszusunkra!

  Prof. Dr. Winkler Gábor,
  a Magyar Diabetes Társaság elnöke

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza