Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Vezetőségválasztás 2008.
Javaslattétel vezetőségi tagraÁltalános információkJelöltek névsora, bemutatkozásaVEZETŐSÉGVÁLASZTÁS EREDMÉNYE

2008. április 19-én a Magyar Diabetes Társaság megtartotta vezetőségválasztását. Az eredményt dr. Miléder Margit, a választási bizottság elnöke ismertette szombat este.

A Társaság elnöke, dr. Winkler Gábor és leendő elnöke, dr. Barkai László a jelenleg érvényes alapszabály értelmében tagjai a vezetőségnek. A vezetőségválasztáson így 35 jelöltből 22 tag kerülhetett megválasztásra.

A vezetőségválasztás eredménye >>A Magyar Diabetes Társaság Vezetősége 2008. január 13-i ülésén a 2008. évi jelölést és felkérést lebonyolító jelölőbizottság elnökének prof. dr. Pogátsa Gábort, tagjainak dr. Román Ferenc és dr. Hajós Péter főorvosokat kérte fel.

Az új MDT-vezetőségi tagokra javaslatot kizárólag MDT-tagok tehetnek a Társaság Web-rendszerén [ www.diabet.hu/valasztas2008 ] keresztül. E-mailben és egyéb módon a jelölőbizottságnak javaslatokat NEM áll módjában elfogadni!

A javaslatnak tartalmaznia kell a javaslatot tevő nevét, e-mail címét, a javasolt személy nevét, e-mail címét és egy rövid indoklást.

Tihanyban a közgyűlésen, illetve a szavazás helyszínén javaslattételre és jelölésre már nem lesz mód. A javaslatokat – a Diabetologia Hungarica 2008/1. számának megjelenését követően – 2008. márc. 6-tól márc. 17-ig lehet megtenni a Javaslattétel oldalon >> A Jelölőbizottság összegyűjti a javaslatokat, akikre kellő számú javaslat érkezett és megfelelnek minden az Alapszabályban meghatározott feltételnek, szakmai elvárásnak, azokkal felveszi a kapcsolatot. Amennyiben a jelölt vállalja a feladatot, felkerül a jelöltlistára, mely folyamatosan megtekinthető a fenti Web-oldalon.

A jelölteket kérjük, legfeljebb harminc sor terjedelemben, Word formátumban önéletrajzukat (személyi, munkahelyi, szakképesítési adatok, valamint hazai és külföldi diabetes-társaságbeli, tudományos és társadalmi tevékenység, illetve publikációk főbb jellemzői) és csatolva JPG formátumú fényképüket küldjék meg a valasztas2008@diabet.hu e-mail címre 2008. márc. 31-ig. A jelöltek anyagait folyamatosan publikáljuk a Jelöltlista oldalon >>

Felhívjuk figyelmüket, hogy javaslatot tenni KIZÁRÓLAG MDT-tagok tudnak, szintén KIZÁRÓLAG MDT-tagra! MDT-tagnak az tekinthető, akinek tagdíjelmaradása nincs! Kérjük, saját befizetését szíveskedjék ellenőrizni ide kattintva >>

Ezt követően a Javaslattétel oldalon >> jelentkezzen be személyes felhasználói adataival, amennyiben ezeket nem ismeri, küldjön e-mailt a support@diabet.hu e-mail címre!

E-mailben javaslattételt NEM áll módunkban elfogadni!

Azok a régi vezetőségi tagok, akik fenn szeretnék tartani vezetőségi tagságukat, 2008. március 17-ig – felkérés nélkül – nyújtsák be Word formátumban önéletrajzukat (személyi, munkahelyi, szakképesítési adatok, valamint hazai és külföldi diabetes-társaságbeli, tudományos és társadalmi tevékenység, illetve publikációik főbb jellemzői) harminc sor terjedelemben és csatolva JPG formátumú fényképüket a valasztas2008@diabet.hu e-mail címen.

Minden résztvevőt szeretettel várunk!


Prof. Dr. Pogátsa Gábor
Jelölőbizottság elnöke
Dr. Hajós Péter
Jelölőbizottság tagja
Dr. Román Ferenc
Jelölőbizottság tagja
Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány

A Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány pályázatot hirdet Magyarországon dolgozó, magyar állampolgárságú, 40 éven aluli orvosok és orvos- biológiai kutatással foglalkozó személyek számára. A nyertes pályázó(k) között 500.000 Ft alapítványi adomány, illetve különdíjak kerülnek kiosztásra.

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázata 45 év alatti diabetológusok nem diabetológiai kongresszusokon történő aktív részvételének támogatására

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázatot hirdet 45 évnél fiatalabb MDT tagok nem diabetológiai (pl. kardiológiai, nephrológiai, háziorvosi stb.) kongresszusokon történő, de diabetológiával kapcsolatos aktív részvételének (előadás ill. poszter bemutatása, üléselnökség, kerekasztal-beszélgetés) támogatására.

Az MDT és a 77 Elektronika Kft. pályázata a PhD védéssel összefüggő költségek átvállalására

A pályázat feltétele olyan, diabetológiai témájú értekezésnek a Doktori Iskolához történő benyújtása, mely az értekezés témájából írott magyar nyelvű publikációt is tartalmaz.

Az MDT pályázata a diabetológiai liszenszképzés támogatására

A Magyar Diabetes Társaság vezetőségének határozata alapján az MDT pályázatot ír ki a diabetológiai liszenszképzés költségének támogatására. A képzés időtartama 24 hónap, a képzés díját a jogszabály (emberi erőforrások miniszterének 23/2012, illetve 69/2013 sz. rendelete) havi 23000 forintban határozta meg.

Az MDT pályázata nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikációs költségének átvállalására

Az MDT pályázatot hirdet nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikálási költségének megtérítésére.

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább

Legfrissebb kongresszusok

További rendezvények