Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Cukorbeteg SzakellátóhelyCukorbeteg Szakellátóhelyek Elektronikus Nyilvántartása


Tisztelt MDT Tagság!

Mint bizonyára Önök előtt is ismeretes, az idei évben átmenetileg fel kellett függesztenünk a Cukorbeteg Szakellátóhely Nyilvántartó Rendszer működését. Az elmúlt időszakban a felület átalakítása megtörtént, ismét a 2021. július előtti állapotnak megfelelő kezelőfelület látható. A rendszer fenntartásáért felelős IntelliMed Hungária Kft. úgy végezte az átalakítást, hogy a 2020-2022-es években rögzített adatok megmaradjanak.

Az MDT Vezetőségének határozata alapján 2022. június 1-től újra megnyitjuk a Cukorbeteg Szakellátóhely Nyilvántartó Rendszer felületét, és elindítjuk a szakellátóhelyek regisztrációjának kötelező megújítását. Felhívjuk minden tagtársunk figyelmét az MDT tagdíj mielőbbi befizetésére, hiszen ez feltétele a regisztráció megújításának. A megújítást 2022. október 31-vel zárjuk le.

A mostani változtatás leglényegesebb eleme, hogy az inzulinpumpa centrumok és várandósgondozást végző centrumok bejelentése a korábbinak megfelelően, ismét önbevalláson alapul, kérjük, mindenki a valóban végzett gondozásnak megfelelően nyilatkozzon ezekről!

Együttműködésüket köszönjük.

Tisztelettel:

Prof. Dr. Wittmann István
az MDT elnöke

Prof. Dr. Várkonyi Tamás
az MDT főtitkára

Dr. Molnár Gergő Attila
az MDT-OMKB elnöke

Belépés a Cukorbeteg Szakellátóhely Rendszerbe

Kérjük Chrome, vagy Firefox böngészőt használjon!
Belépni a diabet.hu oldalon használatos felhasználónév és jelszó
párossal lehet!

A belépéshez érvényes MDT tagság és rendezett tagdíj szükséges!


Mit kell tennie, amennyiben Ön egy Cukorbeteg Szakellátóhely vezetője, vagy most szeretne új szakellátóhelyet létesíteni?

Új Szakellátóhely létrehozását csak orvosi végzettséggel rendelkező MDT tagok kezdeményezhetnek.

Meglévő szakellátóhely vezetőjeként jelentkezzen be a nyilvántartó rendszerbe, tekintse át az adatokat, hívjon meg új munkatársakat. A szakellátóhely adatlapja áttekintését követően a megjelölt határidőig benyújtható az illetékes területi referens részére felülvizsgálatra és minősítésre. Felhívjuk figyelmét, hogy a területi refenrenshez történő benyújtást követően a szakellátóhely adatlap NEM szerkeszthető, munkatársak meghívása, jelentkezése, illetve a függőben lévő meghívók elfogadása NEM lehetséges!

Mit kell tennie, amennyiben Ön egy Cukorbeteg Szakellátóhely munkatársa, vagy most szeretne új munkatárs lenni?

Szakellátóhely munkatársai csak MDT tagok lehetnek.

Amennyiben Ön még nem tagja az MDT-nek, először a társaságba történő felvételét kell kezdeményezni. A szakmai regisztráció ITT lehetséges . Felvételt követően a tagdíjat szükséges befizetni (lehetőség van online bankártyával, vagy banki átutalással).
A tagsági információkról, tagdíjakról bővebb információt oldalunkon ITT talál.

Érvényes tagsággal rendelkező MDT tagként belépést követően tudja személyes adatait és szakképesítéseit frissíteni, meglévő munkaköreit ellenőrizni vagy visszavonni, illetve új helyre jelentkezni.

Felhasználói segédlet szakellátó vezetők számára

Szakellátóhelyek minősítési feltételei (2022.04.29.)

Cukorbeteg Szakellátóhely Rendszer - Térképes nézet
(Nyilvános felszín)