Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Társasági hírek


Hírkategória: Telemedicina
 • Kiszállításra kerültek az MDT pályázatán elnyert telemedicina alapú diabetes gondozást segítő eszközök
  2021.02.23. | MDT Web-szerkesztőség | Hírkategória: Telemedicina

  Kiszállításra kerültek a Magyar Diabetes Társaság – az AstraZeneca Kft. és a Novo Nordisk Hungária Kft. által biztosított kötelezettségmentesen felhasználható forrás segítségével – meghirdetett pályázatán elnyert telemedicina alapú, a cukorbeteg gondozást segítő eszközök. A 260 darab Samsung SM-T295/Tab A 8.0/LTE/32GB táblagépet a nyertes pályázókhoz a STRONG&UNIQUE Kft., a Samsung hivatalos magyarországi disztribútora juttatta el.

  A táblagépekre számos, a diabetológiai gondozást, a mindennapi betegellátást és kommunikációt segítő applikáció már előzetesen telepítésre került, ezek körét a későbbiekben bővíteni tervezzük. Természetesen minden felhasználó az alkalmazásokat saját igénye szerint is bővítheti. A Philip Morris Magyarország támogatásával biztosított PHARMINDEX Mobil előfizetés használatához szükséges aktivációs kódokat néhány napon belül el fogjuk küldeni a pályázatot benyújtó kollégák e-mail címére. Felhívjuk a figyelmet, hogy ha egy szakrendelés több eszközre is pályázott, akkor több e-mail üzenetet is fog kapni, melyekben az aktivációs kódok eltérőek, minden kóddal 1-1 készüléken lehetséges a PHARMINDEX használata!

  Amennyiben az eszköz automatikusan nem tölti le a Magyar Diabetes Társaságra szabott frissítést (az üdvözlő képernyőn nem jelenik meg az MDT logó), akkor jelezze a problémát a telemedicina@diabet.hu e-mail címre és egy néhány lépéses útmutatót fogunk küldeni a megoldásra.

  Bármilyen további visszajelzést, vagy az applikációra vonatkozó javaslatokat is köszönettel fogadunk szintén a telemedicina@diabet.hu e-mail címen!

Vissza