Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Társasági hírek


Hírkategória: Tudósítás rendezvényekről
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom archív.

  A szervezők köszöntője - XII. Kelet-magyarországi Diabetes Hétvége
  2021.10.07. | KDH Hírmondó | Hírkategória: Tudósítás rendezvényekről

  Baja mediterrán jellegű kisváros, méltán érdemelte ki közel- s régmúltban született elnevezéseit: a vizek városa, a halászlé fővárosa, az ízek és vizek városa.

  Egy kellemes séta a csodálatos környezetben könnyű kikapcsolódást nyújthat, irányítsa lépteit a Duna és Sugovica partjára, esetleg Gemenc rejtelmes erdeibe, mindenütt kellemes élményben lesz része.

  A magas szintű, a téma vezető szakértői által tartott, izgalmas előadások nem csak a diabetológiát és határterületeit, hanem a belgyógyászat egyéb, válogatott fejezeteit is érintik. Az előadások mellett tér nyílik a vitáknak, a személyes megbeszéléseknek és a régóta hordozott kérdések megválaszolásának is.

  A naprakész információk átadása, iránymutatások ismertetése, lefordítása a prakticitás nyelvére sokban járulhat hozzá betegeink jobb ellátásához.

  Szeretettel köszöntjük a XII. Kelet-magyarországi Diabetes Hétvégén! Reméljük, hogy a tartalmas tudományos program mellett sikerül betekintést nyerni e bájos mediterrán város kulináris és kulturális értékeibe, természeti csodáiba is.

  Dr. Nyirati Gábor, Dr. Nagy György

Vissza