Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Társasági hírek


Hírkategória: Általános
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Ismét megrendezzük a Kardiovaszkuláris Konszenzus Konferenciát
  2009.06.16. | MDT Web-szerkesztőség | Hírkategória: Általános
  Stefánia Palota, BudapestSzámos szakmai szervezettel együttműködésben negyedik alkalommal rendezzük meg a Magyar Kardiovaszkuláris Konszenzus Konferenciát, melyre 2009. november 6-án 13.00-18.00 óra között a MOTESZ Interdiszciplináris Fóruma keretében a Stefánia Palotában kerül sor.

  A Konszenzus Konferencia szerves folytatása a korábbiaknak, hiszen európai és amerikai példák nyomán, Magyarországon először 2003-ban szerveztük meg az I. Kardiovaszkuláris Konszenzus Konferenciát, akkor 9, majd 2005-ben 13, 2007-ben pedig 15 orvosi tudományos társaság részvételével.

  A konferencia áttekinti a kockázatbesorolás jelenlegi helyzetét, az életmód változtatás lehetőségeit, és ajánlásokat fogalmaz meg a nagy kockázati tényezők kívánatos célértékeinek elérésére, valamint a preventív és a protektív gyógyszeres kezelésre vonatkozóan.

  A konferencián résztvevők előadásokat hallhatnak a társaságok vezetőinek tolmácsolásában az elmúlt két esztendő új vizsgálati eredményeiről, illetve ezek alapján javaslatot tesznek szakterületük ajánlásaira.

  A konferencia anyagát színes poszteren sokszorosítjuk, orvosi folyóiratokban, kongresszusokon ismertetjük, végrehajtását további állapotfelmérő programokkal ellenőrizzük. A kardiovaszkuláris betegek kockázatának becslését, a megelőzés lehetőségeit és a betegségek kezeléseinek irányelveit összefoglaló, a mindennapi gyakorlat számára szolgáló ajánlást szeretnénk közreadni, amely minden orvoslásban tevékenykedő szakember számára vezérfonal lehet.

  Letölthetők további részletek a "Kapcsolódó dokumentumok" alól.

  Kapcsolódó dokumentumok(2)

Vissza