Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Társasági hírek


Hírkategória: Általános
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Ha nem tudsz róla, az nem mentesít a következményektől - workshop a XVI. Dunántúli Diabetes Hétvégén
  2009.04.07. | MDT Web-szerkesztőség | Hírkategória: Általános
  A diabetes gondozás a cukorbetegeink hosszú távú jó életminőségének a záloga. Sajnos a történet ma már nem csak erről szól! Az elvégzett munkát a megadott lehetőségekhez képest optimálisan kell adminisztrálni. Az aktuális szakmai ajánlások mellett, a szinte havonta változó finanszírozási protokollt is ugyanolyan jól kell ismernünk.

  A XVI. Dunántúli Diabetes Hétvégén április 17-én 11.30-tól "Ha nem tudsz róla, az nem mentesít a következményektől" címmel workshop kerül megrendezésre az aktuális jogszabályokról és a diabetológiai teljesítményjelentések optimalizálásáról.

  Időpont: 2009. ápr. 17. 11.30-12.30
  Helyszín: Tihany, Club Tihany, Levendula terem III.

  Üléselnök: Dr. Földesi Irén, Előadó: Dr. Strényer Ferenc

  A workshop keretében szeretnénk a ma Magyarországon érvényes diabetológiára vonatkozó legfontosabb jogszabályokból és rendeletekből egy olyan könnyen áttekinthető összefoglalást nyújtani, melynek segítségével a diabetológiával foglalkozó szakember könnyebben eligazodhat a finanszírozottság, rendelhetőség, és a kapcsolódó szabályok útvesztőiben.

  Keressük a választ arra, hogy lehet a szakmai és a finanszírozási protokollt úgy összehangolni, hogy betegünk a számára legideálisabb kezelésben részesüljön. Betegeink és a magunk védelmében is fontos az egységes elvek melletti kiállás, a szakmai összefogás. Szó lesz a diabetológiában kiemelt indikációhoz kötött támogatási kategóriába tartozó gyógyszerek felírásáról, ezek lehetséges kombinációiról, valamint a TB támogatással rendelhető gyógyászati segédeszközökről és anyagokról.

  Érdeklődéssel várjuk a hozzászólásokat, mind a helyszínen, mind a Magyar Diabetes Társaság honlapján található, a Web-szerkesztőség által kialakított Jogszabályok és rendeletek rovat szakmai fórumában >>

Vissza