Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Társasági hírek


Hírkategória: Általános
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  A hungarikumok előszobájában a Dcont® termékcsalád
  2014.04.23. | 77 Elektronika kft. | Hírkategória: Általános
  Az orvostechnológia területéről elsőként a száz százalékban magyar tulajdonú 77 Elektronika Kft. által itthon fejlesztett és gyártott Dcont® termékcsalád kerülhetett be a hungarikumok előszobájaként ismert Magyar Értéktárba. A Hungarikum Bizottság 2014. április 22-i döntése értelmében a Dcont vércukormérő készülékcsalád, így hivatalosan is elismert nemzeti értékké vált.

  A Magyarországon gyártott és magyar mérnökök által fejlesztett készülékek 1986 óta magyar cukorbetegek millióinak könnyítik meg mindennapi életét, kifejezetten a magyar igényekhez lettek alakítva. A Dcont család legújabb típusai ±10 százalékos hibahatáron belüli mérési pontosságukkal ma a világ egyik legpontosabb ilyen készülékeinek minősülnek. A magyarságra jellemző tulajdonságával, egyediségével, különlegességével és minőségével a magyarság csúcsteljesítményének számít.

  Ezúton is szeretnénk megköszönni a diabetológusok eddig bizalmát, támogatását, úgy érezzük ez a megtisztelő cím mindnyájunk évtizedes munkájának közös eredménye" – mondta el a megtiszteltetés kapcsán Zettwitz Sándor, a 77 Elektronika Kft. ügyvezető-igazgatója.

  A termékcsaládot a közeljövőben a Hungarikum Bizottság hivatott, egyedi értékelés eredményeként, hungarikummá minősíteni.

Vissza