Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Társasági hírek


Hírkategória: Általános
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk!
  2006.01.01. | MDT Web-szerkesztőség | Hírkategória: Általános
  A Magyar Diabetes Társaság sikerekben gazdag, boldog új évet kíván valamennyi tagjának, kollégáknak, érdeklődőknek! Új év alkalmából engedjen meg egy rövid összefoglalót a [ www.diabet.hu ] eddigi eredményeiről és a 2006. évi tervekről.

  A Magyar Diabetes Társaság alapvető célja az innovatív technológiák, új megoldások támogatása, népszerű-sítése. Célunk ez nem csak a szakma, az orvostudomány terén, de a Társaság által használt kommunikációs megoldások esetében is.

  Több mint 3 éve sikeresen működtetjük, folyamatosan fejlesztjük Web-rendszerünket [ www.diabet.hu ], mely ma már számos szolgáltatást nyújt tagjaink, érdeklődő kollégák számára. 2005-ben indítottuk el a Cukorbeteg Szakellátóhely Elektronikus Nyilvántartó Rendszert, mely a Magyarországon működő ellátóhelyek akkreditációját és nyilvántartását egy, eddig példátlan, teljesen papírmentes megoldással teszi lehetővé. A következő hetekben a területi referensek véleményezik, majd az MDT Oktatási, Minősítő és Koordinációs Bizottsága dönt a december végéig beérkezett 170 ellátóhely akkreditációs kérelméről. Amennyiben Ön egy regisztrált ellátóhely munkatársa a folyamatot Ön is nyomon követheti >>

  A sikereken felbuzdulva a Társaság Vezetősége úgy határozott, hogy a 2006. évi XVIII. Kongresszust – a 2005. tavaszi Dunántúli Diabetes Hétvégén már kipróbált és azóta jelentősen továbbfejlesztett – On-line kongresszusi regisztrációs rendszert alkalmazva rendezi meg. Ez, a hazánkban eddig megrendezett orvos-kongresszusok között egyedülálló megoldás, mely reményeink szerint sok tekintetben racionalizálja, leegyszerűsíti és legfőképp áttekinthetőbbé teszi a rendezvény megszervezésével kapcsolatos adminisztratív ügyeket. További részletek a rendezvény információs oldalán >>

  2006-ban is hasonlóan innovatív fejlesztéseket tervezünk, mindjárt az I. negyedévben indul az MDT Betegtájékoztató Információs rendszere,  mely terveink szerint hasznos és érdekes információkat fog szolgáltatni betegek és a betegséggel kapcsolatban érdeklődő, vagy csak egyszerűen egészségesebben élni szándékozók részére.

  Reméljük, hogy a [ www.diabet.hu ] Web-rendszer idén is sok hasznos információt fog tudni nyújtani az Ön számára is. Javaslatait, kéréseit örömmel fogadjuk a diabetes@doki.net e-mail címen.

Vissza