Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Társasági hírek


Hírkategória: Általános
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Az Alapítvány a Cukorbetegkért pályázatot hirdet
  2013.01.19. | Alapítvány a Cukorbetegkért | Hírkategória: Általános
  Az Alapítvány a Cukorbetegkért (székhely: 8200 Veszprém Templom u. 9.) pályázatot hirdet meg a cukorbeteg ellátás szempontjából kiemelkedően hasznos továbbképző rendezvényen (XVIII. Dunántúli Diabetes Hétvége, 2013. április 12-14., Tihany) való részvétel támogatására egészségügyi tevékenységet folytató szakemberek (orvosok, szakdolgozók) számára.

  A Pályázat célja:
  Az Alapitvány a Cukorbetegkért célja a diabetes gondozásban szerepet vállaló orvosok, szakdolgozók továbbképzésének támogatása. Ezen keresztül is a cukorbetegek ellátásnak segítése.

  Pályázhatnak:
  Az alapellátásban, vagy a szakellátásban dolgozó háziorvosok, belgyógyászok, gyermekgyógyászok, endokrinológusok, kardiológusok, nefrológusok, neurológusok, szemészek, sebészek, érsebészek, szülész-nőgyógyászok, urológusok, aneszteziológusok és intenzív terápiások, oxyológusok, reumatológusok és rehabilitációs szakorvosok, szakdolgozók és dietetikusok.

  Pályázat témája:
  A XVIII. Dunántúli Diabetes Hétvége rendezvényén való részvétel. Nevezetesen a részvételi díj és két éjszakai szállásdíj (a regisztráláskor felajánlott szálláshelyek szabad férőhelyeiben) Alapítvány általi átvállalása.

  A Pályázat benyújtásának határideje:
  2013. január 31.

  A pályázat benyújtása:
  Írásban, a pályázati kérelem kitöltésével, az Alapítvány címére (8200 Veszprém, Templom u. 9). A pályázati kérelem letölthető a Magyar Diabetes társaság honlapjáról (www.diabet.hu).

  A pályázat elbírálása:
  Az alapítvány kizárólag a valóságnak megfelelően és teljesen kitöltött pályázati kérelmeket fogadja be.
  Az Alapítvány kuratóriuma 2013. február 15-ig a beérkezés sorrendjében elbírálja a beérkezett pályázatokat.
  A hiányosan kitöltött pályázati kérelem esetén, valamint a pályázati határidő után érkezett pályázatokat nem tudja az Alapítvány támogatni.
  Az Alapítvány által megadott támogatás legfeljebb a pályázó által kért összeg (részvételi díj és két éjszakai szállásdíj) lehet, azonban az Alapítvány kuratóriuma dönthet úgy is, hogy a pályázó részére a kértnél kevesebb támogatást ad (csak a részvételi díj, abban az esetben, ha pályázó a rendezvény helyszínétől 50km-en belüli távolságban lakik).
  Az Alapítvány nem nyújt támogatást házastársak vagy kísérők részvételéhez, kivéve a saját jogon kérelmezett és pozitívan elbírált esetekben.
  A Kérelmező részére pénzbeli kifizetés nem történik.
  Az Alapítvány valamennyi Kérelmezőt írásban (elektronikus levélben) értesíti döntéséről. Az értesítést követően, pozitív elbírálás estén regisztrálni szükséges a Magyar Diabetes Társaság honlapján, www.diabet.hu/ddh2013 , ahol a regisztráció során költségviselőnek az Alapítvány a Cukorbetegekért szervezetét kell megjelölni!


  Szervezés:
  Az Alapítvány a támogatást oly módon nyújtja, hogy a támogatás összegét közvetlenül a Rendezvény szervezőjének utalja át.

  Reichardt Béláné
  Kuratórium elnöke

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza