Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Társasági hírek


Hírkategória: Általános
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Az MDT Vezetőségének 2005. február 11-i határozatai
  2005.03.06. | MDT | Hírkategória: Általános
  A Magyar Diabetes Társaság 2005. február 11-én tartott Vezetőségi ülésén számos kérdésben hozott határozatot.

  Döntés született az MDT önálló irodájának kialakításáról a Társaság ügyeinek gördülékenyebb bonylítása érdekében. Az MDT ifjúsági pályázatot hirdet a soronkövetkező EASD kongresszuson való részvételre, továbbá – korábbi határozatai értelmében – támogatja senior kollégák kongresszusi részvételét. Emellett a társaság a fiatalok egyéb szakmai-tudományos kongresszusokon való részvételét is folyamatosan támogatja. A támogatás a 77 Elektronika Kft. felajánlásával valósul meg, az ifjúsági pályázat a társaság folyóiratában és honlapján kiírásra kerül.

  A soron következő közgyűlés az őszi Kelet-magyarországi Diabetes Hétvégén (Baja, 2005. szeptember 23-24.), a következő kongresszus pedig - a korábbi döntés szerint - 2006. április 20-23. között, Tihanyban kerül megrendezésre. Az MDT által a diabetes gondozó helyek támogatására kiírt 10 millió Ft összegű pályázati alap elbírálására ad hoc bizottság jött létre dr. Barkai László, dr. Winkler Gábor és dr. Békefi Dezső részvételével.

  A Gyermekgyógyász Szakmai Kollégium megalakuló Diabetes Szakcsoportjába dr. Madácsy László és dr. Soltész Gyula kollégiumi tagok mellett dr. Barkai László, dr. Blatniczky László és dr. Niederland Tamás kerülnek. A 2005. évi EASD kongresszusra az MDT-t és a hazai diabetológiát bemutató poszter készül.

  A határozatot teljes egészében megtekinthetik tagjaink a "Kapcsolódó dokumentumok" között!

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza