Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Társasági hírek


Hírkategória: Általános
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Web-rendszerünk megújult!
  2005.02.17. | MDT Web-szerkesztőség | Hírkategória: Általános
  A Magyar Diabetes Társaság ötödik éve működő kommunikációs rendszere [ www.diabet.hu ] kiemelt partnerünk, a Lilly Hungária Kft. támogatásával teljesen megújult!

  Az új Web-rendszer a mai követelményeknek sokkal inkább megfelelő portál szerkezetűvé, hírközpontúvá alakult. Egyúttal az elérhető tartalom is jelentős mértékben bővült, így például mostantól közvetlenül elérhetővé váltak a hat nap múlva első éves működését jubiláló MDT e-Hírlevélben eddig megjelent szakmai cikk referálók is.

  A könnyebb áttekinthetőség kedvéért a menürendszer kétszintű lett, a felső (grafikus) menüsávban csoportosítottuk a tartalmakat, az egyes menüpontokra kattintva jelennek meg azok almenüi. Így például a „Szakmai információk” gombra kattintva érhetők el a cikk referálók, a Diabetologia Hungarica folyóirat, ösztöndíj és pályázati információk.

  Hamarosan itt lesz elérhető a Cukorbeteg Szakellátóhely Nyilvántartó rendszer, az MDT Diabetológus orvosa minősítéssel kapcsolatos legfrissebb információk, valamint újdonság lesz a multimédiás előadás közvetítés (szakmai rendezvényeken elhangzott előadások videóval, szinkronizált diavetítéssel, mely lassú Internet kapcsolaton keresztül is megtekinthető lesz).

  Kiemelt rendezvényeink információs oldalai a bal oldali menüsávban a rendezvények logójára kattintva érhetők el!

  Az új Web-rendszer 2005. február 28-ig próbaüzemben működik, addig némely oldalak még nem érhetők el, illetve kisebb hibák is előfordulhatnak. Észrevételeiket, javaslataikat a support@diabet.hu e-mail címre várjuk!

Vissza