Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Társasági hírek


Hírkategória: Általános
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom archív.

  Meghívó a XXV. Budapest Diabetes Szimpóziumra
  2023.06.20. | MDT Web-szerkesztőség | Hírkategória: Általános

  Kedves Kollégák! 

  Szeretettel hívjuk Önöket a XXV. Budapest Diabetes Szimpóziumra, amelyet 2024. február 2-3-án (péntek délután – szombat délelőtt) rendezünk Budapesten az AquaWorld Resort szállóban.

  A hagyományosan az év elején tartott rendezvényünket a COVID-pandémia után 2023-ban új körülmények között, kicsit módosított felépítéssel újraindítottuk. A rendezvény a Magyar Diabetes Társaság (MDT) évnyitó tudományos rendezvényeként szerepel, a helyszín a 2023-as rendezvényhez hasonlóan az Aquaworld Resort szálló lesz. Péntek délután két megnyitó előadás után szimpóziumokra kerül sor, majd szombat reggel „akadémiai” előadásokat tartalmazó tudományos üléssel folytatódik a rendezvény.

  A technikai segítséget a szervezésben ismét a STAND-ART Event Management biztosítja. A regisztráció feltételei a mellékelt pdf-dokumentumokban találhatók meg, a tudományos program szervezése még zajlik, a végső program 2023. augusztus végére áll elő. Szándékunk szerint - évnyitó tudományos rendezvényként - az elmúlt év legfontosabb diabetológiai újdonságairól szeretnénk áttekintést adni. Akkreditált rendezvény lesz (2023-ban orvosoknak 30 pont, szakdolgozóknak 12 pont, a továbbképzés keretein belül). A 2023-ban tartott rendezvényünket a visszajelzések szerint sikeresnek tarthatjuk, 2024-ben is jó hangulatú, a szakmai továbbképzést jól szolgáló rendezvényt igyekszünk szervezni.

  Szeretettel várjuk Önöket a XXV. Budapest Diabetes Szimpóziumra. Bízunk abban, hogy a régi érdeklődők mellett a fővárosból és vonzáskörzetéből új résztvevőkre is számíthatunk.

  Budapest, 2023. június 18.

   

  Prof. Dr. Jermendy György

  Prof. Dr. Wittmann István

   

Vissza