Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Társasági hírek


Hírkategória: Szakápolás
 • Beszámoló az MDT Szakdolgozói Szekciójának XIII. kongresszusáról
  2024.03.27. | MDT Web-szerkesztőség | Hírkategória: Szakápolás

  A Szakdolgozói Szekció kétévente szervez szakmai konferenciát, de a pandémia miatt sajnos 2019 óta nem volt erre mód. 2023. november 20–21. között, immár 13. alkalommal került megrendezésre egy rendkívül elegáns, csodálatos környezetben, a Raddison Blu Béke Hotelben, az MDT Szakdolgozói Szekciójának Kongresszusa, ez alkalommal közösen az MDT-MAÉT Továbbképzéssel.

  Az üdvözlő beszédek után, a rendezvény védnöke prof. dr. Wittmann István, az MDT elnöke tartotta meg az első előadást Diabéteszes vesebetegség címmel. Ezt követően a plenáris előadások folytatásaként, a szakdolgozók tudományos munkáihoz, előadásaihoz irányt mutató volt prof. dr. Tabák Gy. Ádám, a Bizonyítékokon alapuló orvoslás (EBM) cukorbetegségben című előadása.

  A korábbi szakdolgozói kongresszusoktól eltérően, a konferencia részét képezte a diabéteszes láb megelőzését szolgáló „Lépjünk együtt” MDT-MAÉT Diabétesz Edukátor Továbbképzés.

  A teljes beszámoló bejelntkezés után megtekitnehtő a Diabetológia Hungarica 2024 márciusi számának "beszámoló rovatában" és a kapcsolt dokumentum alatt.

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza