Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Vezetőségválasztás 2020.
  2020.02.10.Magyar Diabetes TársaságHírkategória: Tagság

  Az MDT Alapszabálya értelmében a 2016.-ban megválasztott vezetőség mandátuma lejár 2020.-ban és új vezetőséget kell választanunk. A választásra 2020. április 25.-én Budapesten, az MDT XXVIII. kongresszusa idején tartandó Közgyűlés alatt kerül sor. 

  A választást lebonyolító jelölő bizottság elnöke: Prof. Dr. Madácsy László, tagjai: Dr. Nyirati Gábor és Dr. Pusztai Péter tagtársaink.

  A vezetőség mellett 3 - 3 fős Számvizsgáló bizottságot és Etikai és Fegyelmi bizottságot is választanunk kell. 

  Az új vezetőségi tagokra valamint a Számvizsgáló és Etikai illetve a Fegyelmi bizottsági tagokra javaslatot kizárólag az MDT tagjai tehetnek a diabet.hu weboldalon a saját nevükben, a Honlapon érvényes személyes felhasználó nevükkel és jelszavukkal történt bejelentkezést követően. E-mailben és egyéb módon jelöléseket a Jelölő bizottság nem fogadhat el. A Közgyűlésen a szavazás helyszínén javaslattételre és jelölésre nincsen mód. A javaslatnak tartalmaznia kell a javasolt személy nevét, munkahelyét, e-mail címét, valamint egy rövid indoklást. A javaslatot tevő személy nevét a Honlap automatikusan rögzíti. A Jelölő bizottság összegyűjti a javaslatokat, az érvényes jelöléshez legalább két MDT tag ajánlása szükséges. Azokkal, akikre 2 érvényes jelölés érkezett és megfelelnek az Alapszabályban rögzített feltételeknek, a Jelölő bizottság felveszi a kapcsolatot. 

  Ha a jelölt vállalja a jelölést, rövid önéletrajza és fényképe felkerül a jelöltlistára, amely folyamatosan megtekinthető a diabet.hu oldalon. Az önéletrajzok A/4-es terjedelműek legyenek, 1,5 sorközzel és 12-es betűmérettel kell, hogy készüljenek.

  A Jelölő bizottság 2020. február 10-től március 16-ig fogad jelöléseket.

  Az MDT hatályos Alapszabálya értelmében az MDT vezetőségi tagjai jelölés nélkül felkerülnek a jelöltlistára. Azok az eddigi vezetőségi tagok, akik fenn szeretnék tartani vezetőségi tagságukat, önéletrajzukat és fényképüket el kell hogy juttassák a valasztas2020@diabet.hu email címre.

  A jelöltlistára csak az a jelölt kerül fel, aki 2020. március 20.-ig elküldi önéletrajzát.

  Jelölni, jelölést elfogadni, és a Közgyűlésen szavazni csak azok a tagtársaink jogosultak, akiknek nincsen tagdíjhátralékuk, és a 2019. évi tagdíjat december 31-ig befizették. 

  További részletek a választási oldalon:
  www.diabet.hu/valasztas2020

Vissza