Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Folyamatos képzési rendszer a SUBITO program segítségével
  2009.07.03.Roche (Magyarország)Hírkategória: Általános
  SUBITO Edukációs ProgramAz Accu-Chek a világon először kínál rendszeres és szakszerű inzulinpumpa-kezelést oktatási programmal együtt SUBITO néven, mely az inzulinpumpa-terápia valamennyi területére kiterjed a legegyszerűbbtől a legbonyolultabb tudnivalókig. A program 13 modulból áll, melyek rugalmasan illeszkednek az oktatók és a betegek igényeihez.

  Az oktatóprogram a modern képzéssel kapcsolatban felmerülő minden igényt kielégíti, az egyéni igényeket is a lehető legnagyobb mértékben próbálja figyelembe venni. A betegek folyamatos és intenzív közreműködése a program működésének előfeltétele. A párbeszédekre épülő modulok és a tapasztalatok kicserélésének segítségével a betegek felismerik azokat a csak rájuk jellemző igényeket, melyek az inzulinpumpa-kezelés során felmerülnek A program kitér olyan alapvető fontosságú fogalmakra is, mint a bázis adagolása, a bólus vagy a metabolikus dekompenzáció, továbbá sok egyéb, a beteg életének fontos részét képező tevékenységekre, speciális élethelyzetekre, mint pl. a sport, terhesség, alkoholfogyasztás, házasélet, betegségek, utazás, stb.

  Az oktatási rendszer eredményességével a betegek rendkívül elégedettek. Kimutatták, hogy a megszerzett tudásanyagnak csak csekély része vész el 12 hónap elmúltával (a tréninget lezáró teszt eredményessége átlagosan 87,8% volt, míg a 12 hónap elteltével történő ismétléskor 85,6% volt az eredményesség). Mindez a SUBITO oktatási program tartós hatékonyságát bizonyítja.

  A SUBITO egyaránt alkalmas a kezdeti képzésre és a tudásanyag későbbi fenntartására, sőt, bővítésére is. Az oktatási program tapasztalt diabetológus szakemberek és diabétesz szaktanácsadók segítségével lett megtervezve és szüntelen fejlesztés alatt áll.

  Mit kell tudni a Roche-ról

  A Roche a világ egyik vezető vállalata, amely folyamatosan új megoldásokra törekszik az egészségvédelem számos területén. Több mint száz éve foglalkozunk új, az egészséget szolgáló készítmények és eszközök feltalálásával, kifejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával. Termékeink és szolgáltatásaink a betegségek megelőzéséhez, diagnosztizálásához és gyógyításához járulnak hozzá, így segítve elő egészségünk megőrzését és életminőségünk javulását.

  Célunk nem csak a már kialakult betegségek diagnózisa és gyógyítása. Az integrált egészségvédelem elve alapján arra törekszünk, hogy a betegségeket már olyan korai szakaszukban felismerjük, amikor káros következményeik még kiküszöbölhetők.

  Két működési egységünk, a gyógyszeripari és a diagnosztikai üzletág célja ma és a jövőben is az, hogy kiemelkedő módon járuljon hozzá az egészségmegőrzés világméretű feladatának megoldásához.

  A Roche-t 1896-ban alapították Baselben, Svájcban. A Roche azóta egy kis gyógyszer-laboratóriumból a világ egyik legnagyobb, kutatásra alapozott gyógyászati cégévé fejlődött, mely több mint 150 országban van jelen és mintegy 79.000 főt foglalkoztat . Ma a világ legnagyobb gyógyszercégei közé tartozunk, világszerte ismerik újításainkat és eredményeinket az orvostudomány területén. A diagnosztikumokat illetően a világon az elsők vagyunk, az orvosi tesztek minden területén képviseltetve magunkat.

  További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: www.roche.hu vagy www.rochepumpa.hu

  A Roche Diabétesz üzletága

  A Roche Diabétesz üzletága úttörő szerepet játszik a vércukormérő rendszerek gyártásában, világelső a cukorbetegség gondozásához szükséges eszközök és szolgáltatások fejlesztésében és előállításában. Az Accu-Chek márkanév több mint 30 éve gondoskodik arról, hogy a cukorbetegek a lehető legteljesebb értékű életet élhessék, és jelentős segítséget nyújt a gondozó szakemberek számára a betegek optimális kezelésének megtervezésében. Mára az Accu-Chek termékpaletta a cukorbetegek és gondozóik számára a legkorszerűbb termékeket és szolgáltatásokat kínálja. Mindenre kiterjedő kényelmes, és hatékony megoldásokat nyújt a diabétesz gondozásához, a vércukorszint monitorozástól az információ feldolgozáson át az inzulin pumpákig és vércukormérő készülékekig.

  További információkat találhat a következő honlapokon: www.accuchek.hu és www.vercukormeres.hu

  Kapcsolódó dokumentumok(3)

Vissza