Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom archív.

  Szervezők köszöntője
  2019.10.10.GYTÜ HírmondóHírkategória: Tudósítás rendezvényekről

  Sok szeretettel köszöntünk minden résztvevőt az MGYT és MDT közös Gyermekdiabetes Szekciójának 2019. évi, XXXV. tudományos ülésén, Győrben.

  Nagy öröm és megtiszteltetés volt számunkra, hogy a Szekció vezetősége ismét bizalmat szavazott nekünk, és 1999, 2010 után immáron harmadik alkalommal megszervezhettük ezt a kongresszust. Nagy megtiszteltetés egy konferencia szervezését elnyerni, hisz a feladat talán a nálunk folyó szakmai munka színvonalának az elismerését is jelenti.

   

  A programfüzetben található absztraktok igen magas színvonalú előadások elhangzását vetítik előre. A két nap során 1 felkért előadás, 22 bejelentett előadás és 4 szimpózium megtartására kerül sor. Külön öröm, hogy a „kemény” elmélettől a mindennapok gyakorlatáig széles a paletta. Ebből is következik, hogy a tudományos ülés egészen biztosan teljesíteni fogja a Szekció mindenkori céljait: képezni, továbbképezni a tagokat, valamint a nemzetközi színvonalnak megfelelő trendek ismertetésével és befogadásával egységesíteni az országos gyermekdiabetológiai hálózat munkáját.

  A társasági programokat igyekeztünk úgy összeállítani, hogy abban a kulturális művészeti élmény, a kikapcsolódás, a kulináris élmény is helyet kapjon.

  Kívánom, hogy ittlétük során minden szempontból maradandó élményeket szerezzenek, friss tudományos eredményekkel feltöltődve térjenek haza, de ismerjék meg gyönyörű városunkat is, és ránk mint vendéglátókra szívesen emlékezzenek vissza még akkor is, ha a szervezésben itt-ott igyekezetünk ellenére esetleg hiba csúszott.


  A helyi rendezőbizottság nevében:
  Dr. Niederland Tamás
  a szervezőbizottság elnöke,
  a Szekció vezetőségi tagja

Vissza