Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
  • Az MDT új tiszteletbeli tagja - Nikolaos Papanas professzor
    2018.04.21.MDT HírmondóHírkategória: Tudósítás rendezvényekről

    Dr. Nikolaos Papanas belgyógyász-diabetológus professzor a görögországi Thrace Democritus Egyetemen. A cukorbetegség és annak szövődményei vizsgálatával szerzett szakmai tapasztalatokat a londoni King’s College Hospital Diabetes Center és a Diabetes Foot Clinic részlegén, valamint a Német Diabetes Centrumban a Düsseldorf Heinrich Heine Egyetemen. Folyamatos együttműködést alakított ki a Német Diabetes Központ neuropathia vizsgálócsoportjával Düsseldorfban. Több mint 260 tanulmányt publikált szakmai folyóiratokban és mintegy 70 nemzetközi folyóirat szerkesztőbizottságának tagja volt eddig.

    Nikolaos Papanas professzor

    Számos előadással vett részt görög és európai orvosi kongresszusokon, valamint orvosi folyóiratokban folyamatosan felkért lektorként is tevékenykedik. A Hellenic Society of Angiology ügyvezető bizottságában is dolgozott. Jelenleg bizottsági tag a Német Diabetes Szövetség (DDG) Diabetes és Idegrendszer vizsgálócsoportjában és a Görög Diabetes Láb Szövetségének alelnöke. Az előző elnöke és főtitkára volt a Görög Diabetes Társaságnak, míg jelenleg a társaság etikai és adminisztratív bizottságának elnöke. Az Európai Diabetes Társaság (EASD) Diabetes Láb Kutatócsoportjának (DFSG, www.dfsg.org) jelenlegi alelnöke. A közelmúltban a düsseldorfi Német Diabetes Centrum meghívott professzora lett. Mindezek mellett tiszteletbeli tagja a Ciprusi és a Magyar Diabetes Társaságnak.

Vissza

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább
Az MDT és a 77 Elektronika Kft. pályázata a PhD védéssel összefüggő költségek átvállalására

A pályázat feltétele olyan, diabetológiai témájú értekezésnek a Doktori Iskolához történő benyújtása, mely az értekezés témájából írott magyar nyelvű publikációt is tartalmaz.

Az MDT pályázata a diabetológiai liszenszképzés támogatására

A Magyar Diabetes Társaság vezetőségének határozata alapján az MDT pályázatot ír ki a diabetológiai liszenszképzés költségének támogatására. A képzés időtartama 24 hónap, a képzés díját a jogszabály (emberi erőforrások miniszterének 23/2012, illetve 69/2013 sz. rendelete) havi 23000 forintban határozta meg.

Az MDT pályázata nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikációs költségének átvállalására

Az MDT pályázatot hirdet nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikálási költségének megtérítésére.