Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • A XVI. Dunántúli Diabetes Hétvége második napja
  2009.04.17.MDT Web-szerkesztőségHírkategória: Általános
  TihanyA második napon is folytatódnak a szakmai előadások, szimpóziumok, plenáris ülések, melyekről hamarosan elérhetőek lesznek az elkészült referátumok.

  Több könyvbemutatóra is sor kerül a pénteki nap folyamán. Elsőként 9:30-kor publikálja Dr. Jermendy György és Dr. Winkler Gábor az Inkretinhatáson alapuló antidiabetikus terápia cukorbetegségben című könyvét, majd 11:00-kor Dr. Fövényi József és Dr. Soltész Gyula: Inzulinnal kezeltek kézikönyve, illetve 17:30-kor Dr. Baranyi Éva és Dr. Winkler Gábor: A nő és a cukorbetegség című könyve kerül bemutatásra.

  12:30-kor indul a Changing Diabetes, ahol a résztvevők egy rövid sétával hívják fel a figyelmet a cukorbetegség jelentőségére, megelőzésére és kezelésének fontosságára.

  13:30-kor a Wimbledon teremben kezdődik a Magyar Diabetes Társaság Közgyűlése, ahova mindenkit szeretettel várunk!

  Továbbra is várunk mindenkit a Magyar Diabetes Társaság standján, a Media Caféban, ahol az internet elérhetőség mellett kipróbálhatják Társaságunk Web-rendszerének legújabb szakmai szolgáltatásait, elolvashatják az elkészült referátumokat, megnézhetik az előző napról készült képeket, és ihatnak egy finom teát is a stand teázójában!

  A részletes programot letöltheti a Kapcsolódó dokumentumra kattintva!

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább
Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány

A Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány pályázatot hirdet Magyarországon dolgozó, magyar állampolgárságú, 40 éven aluli orvosok és orvos- biológiai kutatással foglalkozó személyek számára. A nyertes pályázó(k) között 500.000 Ft alapítványi adomány, illetve különdíjak kerülnek kiosztásra.

Az MDT – Novo Nordisk pályázata az inzulin felfedezésének 100 éves jubileuma alkalmából

Az inzulin felfedezésének 100 éves jubileuma alkalmából az MDT és a Novo Nordisk pályázatot hirdet diabetológiai szakellátóhelyek, diabetológusok és edukátorok számára.

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázata 45 év alatti diabetológusok nem diabetológiai kongresszusokon történő aktív részvételének támogatására

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázatot hirdet 45 évnél fiatalabb MDT tagok nem diabetológiai (pl. kardiológiai, nephrológiai, háziorvosi stb.) kongresszusokon történő, de diabetológiával kapcsolatos aktív részvételének (előadás ill. poszter bemutatása, üléselnökség, kerekasztal-beszélgetés) támogatására.

Az MDT és a 77 Elektronika Kft. pályázata a PhD védéssel összefüggő költségek átvállalására

A pályázat feltétele olyan, diabetológiai témájú értekezésnek a Doktori Iskolához történő benyújtása, mely az értekezés témájából írott magyar nyelvű publikációt is tartalmaz.

Az MDT pályázata a diabetológiai liszenszképzés támogatására

A Magyar Diabetes Társaság vezetőségének határozata alapján az MDT pályázatot ír ki a diabetológiai liszenszképzés költségének támogatására. A képzés időtartama 24 hónap, a képzés díját a jogszabály (emberi erőforrások miniszterének 23/2012, illetve 69/2013 sz. rendelete) havi 23000 forintban határozta meg.

Az MDT pályázata nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikációs költségének átvállalására

Az MDT pályázatot hirdet nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikálási költségének megtérítésére.