Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Megkezdődött a XVI. Dunántúli Diabetes Hétvége első napja!
  2009.04.16.MDT Web-szerkesztőségHírkategória: Általános
  Tihany2009. április 16-án elkezdődött a XVI. Dunántúli Diabetes Hétvége. A mai nap folyamán a DPP-4-gátlás jelentőségéről hallgathatnak meg előadást és workshopokon vehetnek részt az érdeklődők, majd egy rövid ebédszünet után kezdődik 13:00 órakor az MDT közgyűlése, melyet határozatképtelenség esetén április 17-én 13.30-kor tart a Társaság.

  Ezt követően a diabetes mellitus egészség-gazdaságtani kérdéseiről, a 2-es típusú diabetes vércukorcsökkentő kezeléséről az új nemzetközi és hazai ajánlások tükrében hallgathatnak meg előadást, majd két cég szimpóziumán vehetnek részt az érdeklődők.

  14:00 órakor, a Wimbledon teremben zajlik majd a XVI. Dunántúli Diabetes Hétvége ünnepélyes megnyitója, melyre minden résztvevőt szeretettel várunk!

  Az elhangzott előadásokról készült képeket és referátumokat folyamatosan publikáljuk a Web-rendszerben, látogassa rendszeresen oldalunkat, hogy tájékozódhasson azokról az előadásokról is, melyeken nem tudott részt venni!

  A Hétvége teljes ideje alatt szeretettel várjuk a Magyar Diabetes Társaság standján, a Media Caféban, ahol kipróbálhatja a Magyar Diabetes Társaság Web-rendszerének [ www.diabet.hu ] legújabb szakmai szolgáltatásait, lehetőség van internetezésre, és a Media Café teázójában ezek mellett egy finom teával is megkínáljuk az előadások közti szünetekben.

  További információt a rendezvény információs oldalán >>, illetve a Kapcsolódó dokumentumban talál!

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább
Az MDT és az Boehringer Ingelheim pályázata az MDT CSOM XIX. továbbképző rendezvényén történő részvétel támogatására

Pályázni lehet a kongresszusi költség egészére (regisztráció, szállás), vagy pedig résztámogatásra. Kérjük egyértelműen jelezni, hogy a pályázó teljes- vagy résztámogatásra pályázik.

Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány

A Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány pályázatot hirdet Magyarországon dolgozó, magyar állampolgárságú, 40 éven aluli orvosok és orvos- biológiai kutatással foglalkozó személyek számára. A nyertes pályázó(k) között 500.000 Ft alapítványi adomány, illetve különdíjak kerülnek kiosztásra.

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázata 45 év alatti diabetológusok nem diabetológiai kongresszusokon történő aktív részvételének támogatására

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázatot hirdet 45 évnél fiatalabb MDT tagok nem diabetológiai (pl. kardiológiai, nephrológiai, háziorvosi stb.) kongresszusokon történő, de diabetológiával kapcsolatos aktív részvételének (előadás ill. poszter bemutatása, üléselnökség, kerekasztal-beszélgetés) támogatására.

Az MDT és a 77 Elektronika Kft. pályázata a PhD védéssel összefüggő költségek átvállalására

A pályázat feltétele olyan, diabetológiai témájú értekezésnek a Doktori Iskolához történő benyújtása, mely az értekezés témájából írott magyar nyelvű publikációt is tartalmaz.

Az MDT pályázata a diabetológiai liszenszképzés támogatására

A Magyar Diabetes Társaság vezetőségének határozata alapján az MDT pályázatot ír ki a diabetológiai liszenszképzés költségének támogatására. A képzés időtartama 24 hónap, a képzés díját a jogszabály (emberi erőforrások miniszterének 23/2012, illetve 69/2013 sz. rendelete) havi 23000 forintban határozta meg.

Az MDT pályázata nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikációs költségének átvállalására

Az MDT pályázatot hirdet nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikálási költségének megtérítésére.

Legfrissebb kongresszusok

További rendezvények