Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Társasági hírek


Hírkategória: Általános
 • Már csak egy hét a Dunántúli Diabetes Hétvégéig!
  2009.04.08. | MDT Web-szerkesztőség | Hírkategória: Általános
  Tihany2009. április 16-án elkezdődik a XVI. Dunántúli Diabetes Hétvége, ahol 6 helyszínen, több mint 50 előadást hallgathatnak meg a résztvevő Kollégák.

  Az online regisztráció lezárult, a határidőig 871 fő küldte el jelentkezését. A jelentkezést visszaigazoló levelet mindenkinek elküldtük a megadott e-mail címére.

  Az elmúlt évek rendezvényeihez hasonlóan a XVI. Dunántúli Diabetes Hétvégén is kialakításra kerül az MDT Média Café, a Magyar Diabetes Társaság standja.

  A különböző szakmai előadásokról és szimpóziumokról készült referálók, tudósítások, fényképes összefoglalók a rendezvény folyamán elérhetők lesznek a [ www.diabet.hu/ddh2009 ] oldalon, így tájékozódhat azokról az előadásokról is, melyeken nem tudott részt venni.

  A standon kipróbálhatók a Magyar Diabetes Társaság web-rendszerének [ www.diabet.hu ] legújabb szakmai szolgáltatásai, internet hozzáférésre is lehetőség van, és mindenkit szeretettel várunk egy csésze teára a stand teázójában!

  Minden résztvevőt szeretettel várunk a XVI. Dunántúli Diabetes Hétvégén!

  A részletes programot megtalálja a Kapcsolódó dokumentumban!

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább
Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány

A Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány pályázatot hirdet Magyarországon dolgozó, magyar állampolgárságú, 40 éven aluli orvosok és orvos- biológiai kutatással foglalkozó személyek számára. A nyertes pályázó(k) között 500.000 Ft alapítványi adomány, illetve különdíjak kerülnek kiosztásra.

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázata 45 év alatti diabetológusok nem diabetológiai kongresszusokon történő aktív részvételének támogatására

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázatot hirdet 45 évnél fiatalabb MDT tagok nem diabetológiai (pl. kardiológiai, nephrológiai, háziorvosi stb.) kongresszusokon történő, de diabetológiával kapcsolatos aktív részvételének (előadás ill. poszter bemutatása, üléselnökség, kerekasztal-beszélgetés) támogatására.

Az MDT és a 77 Elektronika Kft. pályázata a PhD védéssel összefüggő költségek átvállalására

A pályázat feltétele olyan, diabetológiai témájú értekezésnek a Doktori Iskolához történő benyújtása, mely az értekezés témájából írott magyar nyelvű publikációt is tartalmaz.

Az MDT pályázata a diabetológiai liszenszképzés támogatására

A Magyar Diabetes Társaság vezetőségének határozata alapján az MDT pályázatot ír ki a diabetológiai liszenszképzés költségének támogatására. A képzés időtartama 24 hónap, a képzés díját a jogszabály (emberi erőforrások miniszterének 23/2012, illetve 69/2013 sz. rendelete) havi 23000 forintban határozta meg.

Az MDT pályázata nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikációs költségének átvállalására

Az MDT pályázatot hirdet nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikálási költségének megtérítésére.

Legfrissebb kongresszusok

További rendezvények