Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Cukorbeteg szakellátóhelyek akkreditációs adatainak megújítása 2009. február 17-ig lehetséges
  2009.02.15.MDT Oktatási, Minősítő és Koordinációs BizottságaHírkategória: Általános
  MDT Cukorbeteg Szakellátóhely Elektronikus Nyilvántartó rendszerA Magyar Diabetes Társaság Oktatási, Minősítő és Koordinációs Bizottsága határozata értelmében minden ellátó hely adatait 2009. FEBRUÁR 17-ig lehet frissíteni a Cukorbeteg Szakellátóhely Elektronikus Nyilvántartó rendszerben.

  Ehhez az alábbi lépéseket kell a fenti időszak alatt megtenni:
  1, a szakellátóhely vezető be kell jelentkezzen a diabet.hu-n személyes felhasználó nevével/jelszavával és a bal oldali menüoszlop tetején kattintson a nyilvántartó rendszer logójára,
  2, a Szakellátóhely Nyilvántartó rendszerben a "Megerősítés" gombra kattintva végig kell nézze saját ellátóhelye korábban megadott adatait, ill. munkatársainak névsorát,
  3/a, amennyiben változás nincsen
  - egy kattintással a "Befejezés" gombra a megerősítés véget is ért,
  3/b, amennyiben van változás
  - módosítsa a szükséges, a szakellátóhely elérhetőségeire, műszer és egyéb adataira vonatkozó adatokat,
  - amennyiben új munkatársak vannak, nekik maguknak kell kitölteni személyes adatlapjukat saját felhasználó nevükkel / jelszavukkal a diabet.hu-n bejelentkezve (!), ezt követően tudja a szakellátóhely vezetője az új munkatársakat kapcsolni (bal oszlopból a jobb oldaliba áthelyezni),
  - amennyiben egyes munkatársak már nem dolgoznak az ellátó helyen őket a vezető le tudja kapcsolni (jobb oszlopból a bal oldaliba áthelyezni)
  - valamennyi változtatás befejezését és a munkatársak kapcsolását követően az utolsó lapon a "Befejezés" gombra kattintva zárható a megerősítés.

  A rendszer a módosított helyek adatlapjait kizárólag abban az esetben küldi meg az illetékes területi referens számára, amennyiben a változás befolyásolja (megváltoztathatja) a szakellátóhely besorolását a személyi és tárgyi feltételek alapján.

  Amennyiben segítségre van szüksége, kérjük, írjon a support@diabet.hu e-mail címre!

Vissza

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább
Az MDT és az Boehringer Ingelheim pályázata az MDT CSOM XIX. továbbképző rendezvényén történő részvétel támogatására

Pályázni lehet a kongresszusi költség egészére (regisztráció, szállás), vagy pedig résztámogatásra. Kérjük egyértelműen jelezni, hogy a pályázó teljes- vagy résztámogatásra pályázik.

Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány

A Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány pályázatot hirdet Magyarországon dolgozó, magyar állampolgárságú, 40 éven aluli orvosok és orvos- biológiai kutatással foglalkozó személyek számára. A nyertes pályázó(k) között 500.000 Ft alapítványi adomány, illetve különdíjak kerülnek kiosztásra.

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázata 45 év alatti diabetológusok nem diabetológiai kongresszusokon történő aktív részvételének támogatására

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázatot hirdet 45 évnél fiatalabb MDT tagok nem diabetológiai (pl. kardiológiai, nephrológiai, háziorvosi stb.) kongresszusokon történő, de diabetológiával kapcsolatos aktív részvételének (előadás ill. poszter bemutatása, üléselnökség, kerekasztal-beszélgetés) támogatására.

Az MDT és a 77 Elektronika Kft. pályázata a PhD védéssel összefüggő költségek átvállalására

A pályázat feltétele olyan, diabetológiai témájú értekezésnek a Doktori Iskolához történő benyújtása, mely az értekezés témájából írott magyar nyelvű publikációt is tartalmaz.

Az MDT pályázata a diabetológiai liszenszképzés támogatására

A Magyar Diabetes Társaság vezetőségének határozata alapján az MDT pályázatot ír ki a diabetológiai liszenszképzés költségének támogatására. A képzés időtartama 24 hónap, a képzés díját a jogszabály (emberi erőforrások miniszterének 23/2012, illetve 69/2013 sz. rendelete) havi 23000 forintban határozta meg.

Az MDT pályázata nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikációs költségének átvállalására

Az MDT pályázatot hirdet nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikálási költségének megtérítésére.

Legfrissebb kongresszusok

További rendezvények