Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Három kurzus végezhető el az MDT 2008. évi Távoktatási Programjában
  2008.08.11.MDT Oktatási, Minősítő és Koordinációs BizottságHírkategória: Általános
  MDT Távoktatási Voucher kártyaA Magyar Diabetes Társaság, az MDT Oktatási, Minősítő és Koordinációs Bizottsága szervezésében 2006. októberében indította el Távoktatási Programját.

  2008-ban 3 új kurzus indult Klinikai Diabetológia I., Klinikai Diabetológia II. és Klinikai diabetológia III. címmel.

  Egy kurzus teljesítésével max. 16 szakorvos-továbbképzési kredit-pontot és max. 6 "MDT Diabetológus Orvosa" minősítés megszerzéséhez és megtartásához szükséges pontot szerezhet. Egy kurzus 6 előadásból áll, valamennyi tananyag végén tesztsor található, melyek kitöltésére 60 perc áll a résztvevők rendelkezésre.

  Az előadások és vizsgakérdések a szemeszter ideje alatt folyamatosan kerülnek publikálásra. A kurzusok 2008. december 30-ig bármikor teljesíthetők.

  A Távoktatási Program kurzusainak teljesítéséhez szükség van MDT Távoktatási Voucher kártyára, mely útján igényelhető a Magyar Diabetes Társaságtól, illetve a távoktatást támogató partnerünktől, a GlaxoSmithKline-tól. A Voucher kártyán található egy kódszám, melyet a kurzus második vizsgájának teljesítése előtt kell megadni, majd a további vizsgákon ezt megtenni már nem szükséges. Az első vizsga Voucher kártya nélkül bármikor kipróbálható.

  Próbálja ki az MDT Távoktatási Programját, tanuljon otthonról kényelmesen a diabetes témakörében általános, átfogó ismereteket, illetve egyes speciális területekkel kapcsolatos speciális tudást nyújtó előadások segítségével!

  A kurzusok teljesítéséhez sok sikert kívánunk!
  További részleteket a távoktatási rendszerben olvashat >>

Vissza

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább
Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány

A Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány pályázatot hirdet Magyarországon dolgozó, magyar állampolgárságú, 40 éven aluli orvosok és orvos- biológiai kutatással foglalkozó személyek számára. A nyertes pályázó(k) között 500.000 Ft alapítványi adomány, illetve különdíjak kerülnek kiosztásra.

Az MDT – Novo Nordisk pályázata az inzulin felfedezésének 100 éves jubileuma alkalmából

Az inzulin felfedezésének 100 éves jubileuma alkalmából az MDT és a Novo Nordisk pályázatot hirdet diabetológiai szakellátóhelyek, diabetológusok és edukátorok számára.

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázata 45 év alatti diabetológusok nem diabetológiai kongresszusokon történő aktív részvételének támogatására

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázatot hirdet 45 évnél fiatalabb MDT tagok nem diabetológiai (pl. kardiológiai, nephrológiai, háziorvosi stb.) kongresszusokon történő, de diabetológiával kapcsolatos aktív részvételének (előadás ill. poszter bemutatása, üléselnökség, kerekasztal-beszélgetés) támogatására.

Az MDT és a 77 Elektronika Kft. pályázata a PhD védéssel összefüggő költségek átvállalására

A pályázat feltétele olyan, diabetológiai témájú értekezésnek a Doktori Iskolához történő benyújtása, mely az értekezés témájából írott magyar nyelvű publikációt is tartalmaz.

Az MDT pályázata a diabetológiai liszenszképzés támogatására

A Magyar Diabetes Társaság vezetőségének határozata alapján az MDT pályázatot ír ki a diabetológiai liszenszképzés költségének támogatására. A képzés időtartama 24 hónap, a képzés díját a jogszabály (emberi erőforrások miniszterének 23/2012, illetve 69/2013 sz. rendelete) havi 23000 forintban határozta meg.

Az MDT pályázata nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikációs költségének átvállalására

Az MDT pályázatot hirdet nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikálási költségének megtérítésére.