Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Társasági hírek


Hírkategória: Általános
 • MDT Közgyűlés 2008. - Vezetőségválasztás & Alapszabály módosítás
  2008.03.17. | MDT | Hírkategória: Általános
  A soron következő XIX. Kongresszusunk alkalmával, Tihanyban 2008. április 18-án 13.00 órakor (határozatképtelenség esetén április 19-én 11.20-kor) közgyűlést hirdettünk meg a Diabetologia Hungaricában és honlapunkon.

  A közgyűlés egyik fontos napirendi pontja az MDT új vezetőségének megválasztása. Ismét felhívjuk a figyelmet, hogy a választási jelöltekre javaslatokat 2008. márc. 17-ig lehet megtenni a Javaslattétel oldalon >>
  További részletek, információk a választásról >>
  Jelöltek névsora (folyamatosan bővül) >>


  A közgyűlés másik fontos napirendi pontja Alapszabályunk aktualizálása. A tervezet 1. sz. változata elkészült (a Kapcsolódó dokumentumok között megtekinthető!), vezetőségünk azt március 6-ai rendkívüli ülésén elfogadta, amelyhez honlapunkon keresztül az MDT minden tagja hozzáférhet és észrevételeket, javaslatokat fogalmazhat meg. A javaslatokat kizárólag elektronikus úton, e-mailben várjuk az alapszabaly2008@diabet.hu címen. Tisztelettel kérjük a tagságot, hogy az észrevételeket és javaslatokat március 31-ig mindenki tegye meg, mivel a határidőt követően a rendszer már nem fogadja azokat.

  Ezt követően a beérkezett javaslatok figyelembevételével - a jogi lehetőségek szemmel tartásával - készítjük el az Alapszabály módosítás tervezet 2. sz. változatát, melyet legkésőbb április 8-án honlapunkra felteszünk. A Közgyűlésen már további módosító javaslatok megtételére nem lesz lehetőség, a 2. sz. változatban szereplő változtatásokra, illetve változatokra lehet majd szavazni és ennek eredményeképpen történik az új Alapszabálynak a Közgyűlés általi elfogadására.
  További, részletes információk az Alapszabály módosításról >>

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább
Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány

A Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány pályázatot hirdet Magyarországon dolgozó, magyar állampolgárságú, 40 éven aluli orvosok és orvos- biológiai kutatással foglalkozó személyek számára. A nyertes pályázó(k) között 500.000 Ft alapítványi adomány, illetve különdíjak kerülnek kiosztásra.

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázata 45 év alatti diabetológusok nem diabetológiai kongresszusokon történő aktív részvételének támogatására

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázatot hirdet 45 évnél fiatalabb MDT tagok nem diabetológiai (pl. kardiológiai, nephrológiai, háziorvosi stb.) kongresszusokon történő, de diabetológiával kapcsolatos aktív részvételének (előadás ill. poszter bemutatása, üléselnökség, kerekasztal-beszélgetés) támogatására.

Az MDT és a 77 Elektronika Kft. pályázata a PhD védéssel összefüggő költségek átvállalására

A pályázat feltétele olyan, diabetológiai témájú értekezésnek a Doktori Iskolához történő benyújtása, mely az értekezés témájából írott magyar nyelvű publikációt is tartalmaz.

Az MDT pályázata a diabetológiai liszenszképzés támogatására

A Magyar Diabetes Társaság vezetőségének határozata alapján az MDT pályázatot ír ki a diabetológiai liszenszképzés költségének támogatására. A képzés időtartama 24 hónap, a képzés díját a jogszabály (emberi erőforrások miniszterének 23/2012, illetve 69/2013 sz. rendelete) havi 23000 forintban határozta meg.

Az MDT pályázata nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikációs költségének átvállalására

Az MDT pályázatot hirdet nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikálási költségének megtérítésére.

Legfrissebb kongresszusok

További rendezvények