Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Diabetes Világnap 2007. – Küldje el a helyi rendezvénnyel kapcsolatos információkat most!
  2007.10.25.MDT Web-szerkesztőségHírkategória: Általános
  Hamarosan elérkezik a cukorbetegség hivatalos nemzetközi napja - a Diabetes Világnap. Minden év november 14-én országszerte ünneplik ezt a napot, amikor civil szervezetek, nővérek, orvosok hívják fel a figyelmet a diabetes jelentőségére, szűréseket, oktató előadásokat tartanak színes programokkal egybekötve.

  A Magyar Diabetes Társaság Web-szerkesztősége szívesen publikál minden programot és rendezvényt, amit a Diabetes Világnap alkalmából szerveznek szerte az országban.

  Küldje el nekünk az Ön, illetve Önök által szervezett rendezvény helyét, időpontját, esetleg a várható programot, és ezt mi [ www.diabet.hu ] Web-rendszerben hír formájában, valamint a Diabetes Világnap 2007. események oldalán elérhető tesszük minden érdeklődő számára.

  A MDT Web-szerkesztősége várja minden civil, hivatalos és nem hivatalos szervezet információit és beszámolóit a különböző programokról, rendezvényekről!
  Az anyagokat a szerkesztoseg@diabet.hu e-mail címre várjuk!

  A Felhívás szövegét a Kapcsolódó dokumentumra kattintva elolvashatja, kinyomtathatja és le is töltheti!

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább
Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány

A Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány pályázatot hirdet Magyarországon dolgozó, magyar állampolgárságú, 40 éven aluli orvosok és orvos- biológiai kutatással foglalkozó személyek számára. A nyertes pályázó(k) között 500.000 Ft alapítványi adomány, illetve különdíjak kerülnek kiosztásra.

Az MDT – Novo Nordisk pályázata az inzulin felfedezésének 100 éves jubileuma alkalmából

Az inzulin felfedezésének 100 éves jubileuma alkalmából az MDT és a Novo Nordisk pályázatot hirdet diabetológiai szakellátóhelyek, diabetológusok és edukátorok számára.

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázata 45 év alatti diabetológusok nem diabetológiai kongresszusokon történő aktív részvételének támogatására

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázatot hirdet 45 évnél fiatalabb MDT tagok nem diabetológiai (pl. kardiológiai, nephrológiai, háziorvosi stb.) kongresszusokon történő, de diabetológiával kapcsolatos aktív részvételének (előadás ill. poszter bemutatása, üléselnökség, kerekasztal-beszélgetés) támogatására.

Az MDT és a 77 Elektronika Kft. pályázata a PhD védéssel összefüggő költségek átvállalására

A pályázat feltétele olyan, diabetológiai témájú értekezésnek a Doktori Iskolához történő benyújtása, mely az értekezés témájából írott magyar nyelvű publikációt is tartalmaz.

Az MDT pályázata a diabetológiai liszenszképzés támogatására

A Magyar Diabetes Társaság vezetőségének határozata alapján az MDT pályázatot ír ki a diabetológiai liszenszképzés költségének támogatására. A képzés időtartama 24 hónap, a képzés díját a jogszabály (emberi erőforrások miniszterének 23/2012, illetve 69/2013 sz. rendelete) havi 23000 forintban határozta meg.

Az MDT pályázata nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikációs költségének átvállalására

Az MDT pályázatot hirdet nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikálási költségének megtérítésére.