Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Quo vadis MDT? - Új hozzászólás
  2016.05.04.Magyar Diabetes TársaságHírkategória: Általános
  Az "MDT új elnökének a Kongresszusi Hírmondó április 30-i számában megjelent írása - Quo vadis MDT?" című, május 2-án megjelent, hírünk és dr. Vándorfi Győző hozzákapcsolódó hozzászólása (bejelentkezést követően) megtekinthető ide kattintva!

  2016. május 31. - Új hozzászólás:
  "Az MDT vezetőségének május 22.-i ülésén a budapesti ill. a szegedi MDT kongresszusok szervezői pozitív eredményről szóló, általam eddig nem ismert dokumentumot mutattak be. Ezek alapján az Elnök úr április 30.-án a debreceni kongresszus Hírmondójában, majd a diabet.hu-n megjelent értekezésére írt és a honlap fórum rovatban megjelent írásom erre vonatkozó megállapításait visszavonom.

  A vezetőség ezen ülésén nem vitatta a korábbi, mindenkori vezetőség határozatait, melyek a 2012. évi és azelőtt az én szervezésemmel megrendezett kongresszusok elszámolását és pozitív eredményét jegyzőkönyvben rögzítette és a szervezést minden alkalommal dícséretben részesítette.

  Dr. Vándorfi Győző, MDT vezetőségének tagja"

  A vitát az MDT Vezetősége ezzel lezártnak tekinti.

Vissza

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább
Az MDT és az Boehringer Ingelheim pályázata az MDT CSOM XIX. továbbképző rendezvényén történő részvétel támogatására

Pályázni lehet a kongresszusi költség egészére (regisztráció, szállás), vagy pedig résztámogatásra. Kérjük egyértelműen jelezni, hogy a pályázó teljes- vagy résztámogatásra pályázik.

Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány

A Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány pályázatot hirdet Magyarországon dolgozó, magyar állampolgárságú, 40 éven aluli orvosok és orvos- biológiai kutatással foglalkozó személyek számára. A nyertes pályázó(k) között 500.000 Ft alapítványi adomány, illetve különdíjak kerülnek kiosztásra.

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázata 45 év alatti diabetológusok nem diabetológiai kongresszusokon történő aktív részvételének támogatására

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázatot hirdet 45 évnél fiatalabb MDT tagok nem diabetológiai (pl. kardiológiai, nephrológiai, háziorvosi stb.) kongresszusokon történő, de diabetológiával kapcsolatos aktív részvételének (előadás ill. poszter bemutatása, üléselnökség, kerekasztal-beszélgetés) támogatására.

Az MDT és a 77 Elektronika Kft. pályázata a PhD védéssel összefüggő költségek átvállalására

A pályázat feltétele olyan, diabetológiai témájú értekezésnek a Doktori Iskolához történő benyújtása, mely az értekezés témájából írott magyar nyelvű publikációt is tartalmaz.

Az MDT pályázata a diabetológiai liszenszképzés támogatására

A Magyar Diabetes Társaság vezetőségének határozata alapján az MDT pályázatot ír ki a diabetológiai liszenszképzés költségének támogatására. A képzés időtartama 24 hónap, a képzés díját a jogszabály (emberi erőforrások miniszterének 23/2012, illetve 69/2013 sz. rendelete) havi 23000 forintban határozta meg.

Az MDT pályázata nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikációs költségének átvállalására

Az MDT pályázatot hirdet nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikálási költségének megtérítésére.

Legfrissebb kongresszusok

További rendezvények