Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Társasági hírek


Hírkategória: Általános
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Prof. Dr. Barkai László kapta Markhot Ferenc Kórház legrangosabb elismerését
  2015.12.18. | MDT Web-szerkesztőség | Hírkategória: Általános
  A Markhot Ferenc Kórház kettős ünnepségén, az irgalmas rendi épületben befejezett több mint 600 milliós rehabilitációs fejlesztés zárórendezvényén és a Markhot ünnepségén, Prof. Dr. Barkai László vette át az intézmény legrangosabb kitüntetését a Markhot Emlékérmet. A kórház ezt az elismerést olyan szakmailag elismert orvosnak adja át minden évben, aki tudományos-gyógyító tevékenységével hozzájárult a hazai orvoslás ügyének fejlődéséhez.
  Fotó: Nemes Róbert - A képen: Dr. Tóth Ildikó főigazgató, Dr. Hernádi László a Tudományos Bizottság elnöke, Prof. Dr. Barkai László
  A december 10-én megtartott meghitt ünnepségen ünnepelték Egerben a több száz milliós fejlesztés megvalósulását és emlékeztek a kórház alapítására, amely 288 évvel ezelőtt történt, valamint az első magyar orvosképzés, a Schola Medicinális 246 évvel ezelőtti elindulására.

  Az eseményen részt vett Nyitrai Zsolt miniszteri biztos, Eger és térsége országgyűlési képviselője, dr. Cserháti Péter miniszteri biztos, az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet főigazgatója, Habis László Eger polgármestere, Dr. Jakó Ildikó az ÁEEK területi igazgatója, Dr.Csiba Gábor konzorciumi vezető, dr. Ternyák Csaba egri érsek és Dr. Kozma Imre atya a Betegápoló Irgalmasrend magyarországi vezetője is.

  Barkai László professzor a Magyar Tudományos Akadémia doktora, gyermek orvos, diabetológus, gyermek tüdőgyógyász, egészségügyi menedzser, a Borsod-A-Z Megyei Kórház és Egyetemi Oktatókórház Velkey László Gyermekegészségügyi Központjának igazgatója dr. Tóth Ildikó főigazgatótól vette át a Markhot Emlékérmet.

Vissza