Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Társasági hírek


Hírkategória: Események
 • Tisztelt Kongresszusi Résztvevők!
  2015.10.02. | KDH Hírmondó | Hírkategória: Események
  Tisztelettel és szeretettel üdvözlöm a IX. Kelet-magyarországi Diabétesz Hétvége minden egyes résztvevőjét, akik
  jelenlétükkel megtisztelik rendezvényünket. Külön tisztelettel üdvözlöm a Magyar Diabetes Társaság vezetőségének megjelent tagjait, akik nagymértékben hozzájárultak kongresszusunk sikeréhez.

  Az elmúlt évek bebizonyították, hogy a KDH-nak létjogosultsága van a magyar diabetológia kiemelt rendezvényeinek sorában. Ezt bizonyítja az MDT teljes körű támogatása is.
  Dr Harcsa Eleonóra
  Külön megtiszteltetés számunkra, hogy idén szűkebb pátriánk, Eger adhat helyet e rangos eseménynek. Húsz évvel ezelőtt Eger adott otthont a Fiatal Diabetológusok Találkozójának, mely annak idején egy nagyon sikeres továbbképző rendezvénynek bizonyult. 

  A diabetes mellitus napjainkban népegészségügyi szempontból az egyik legfontosabb betegség. Minden orvos számára köztudott az is, hogy a cukorbetegség szövődményeinek diagnosztikája és kezelése milyen fontosságú. Betegeink életminőségének javulását elsősorban teammunka, a társszakmákkal történő szoros együttműködés keretében biztosíthatjuk. Ezt figyelembe véve helyeztünk kongresszusunk szervezése során megkülönböztetett hangsúlyt a diabetológia határterületeire is. 

  Külön öröm számomra, hogy rendezvényünkön fórumot tudunk biztosítani fiatal diabetológusok munkájának bemutatására. 

  A szakdolgozók elkötelezett munkája nélkül tevékenységünk nem volna lehetséges. E szempontból is hangsúlyozottan fontosak a szakdolgozói szekció előadásai. 

  Ezúton szeretném megköszönni valamennyi kollégámnak a kongresszus eredményes megszervezéséhez nyújtott segítségét. 

  Külön köszönet a rendezvényt támogató cégeknek, nélkülük ez a program ilyen színvonalon nem jöhetett volna létre. A szervezésben a Stand-Art Ügynökség Kft. gondos és lelkiismeretes munkája nyújtott meghatározó segítséget. 

  Remélem, hogy mind a plenáris üléseken, mind a szimpóziumokon minden résztvevő talál magának hasznos és érdekes előadást, amelyet a későbbiekben mindennapi klinikai munkájában hasznosíthat.  Kívánok minden résztvevő számára hasznos tapasztalatokban gazdag kongresszusi részvételt és kellemes időtöltést Eger városában. 

  Szívélyes üdvözlettel:
  Dr. Harcsa Eleonóra

Vissza