Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Dietetikusok road-show keretében tájékoztatják a szakembereket és a lakosságot a szakma újdonságairól
  2006.10.07.MDOSZHírkategória: Általános
  A Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége (MDOSZ) lakossági fórummal egybekötött road-show-t indított szeptember 13. és december 12. között az ország hét regionális központjának érintésével a szakma és a lakosság részére. Az egyesület tagjainak célja, hogy tájékoztassák dietetikus munkatársaikat a szakmai újdonságokról, illetve a lakosság körében megszűntessék a téves elképzeléseket, és megismertessék az emberekkel a helyes táplálkozás alapjait.
  Az egészséges életmód betartása sok, Magyarországon gyakori halálos betegséget előzhetne meg. Az előadásokon aktuális, hasznos, gyakorlati tanácsokat adnak a szakértők a legfrissebb élelmiszeripari trendekről, a törvényekről, jogszabályokról, szakmai módszertani ismeretekről.

  A lakossági fórum ingyenes, kiváló lehetőséget teremt az ismeretek átadása mellett a kérdések közvetlen megválaszolására, táplálkozási tanácsadásra közvetlenül a szakemberektől.

  A következő rendezvény helyszíne és időpontja: 2006. 10. 25. Pécs, PTE ETK (7623 Pécs, Vörösmarty u. 4.)

  Részletes információkat a Kapcsolódó dokumentumban talál!

  Kapcsolódó dokumentumok(2)

Vissza

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább
Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány

A Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány pályázatot hirdet Magyarországon dolgozó, magyar állampolgárságú, 40 éven aluli orvosok és orvos- biológiai kutatással foglalkozó személyek számára. A nyertes pályázó(k) között 500.000 Ft alapítványi adomány, illetve különdíjak kerülnek kiosztásra.

Az MDT – Novo Nordisk pályázata az inzulin felfedezésének 100 éves jubileuma alkalmából

Az inzulin felfedezésének 100 éves jubileuma alkalmából az MDT és a Novo Nordisk pályázatot hirdet diabetológiai szakellátóhelyek, diabetológusok és edukátorok számára.

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázata 45 év alatti diabetológusok nem diabetológiai kongresszusokon történő aktív részvételének támogatására

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázatot hirdet 45 évnél fiatalabb MDT tagok nem diabetológiai (pl. kardiológiai, nephrológiai, háziorvosi stb.) kongresszusokon történő, de diabetológiával kapcsolatos aktív részvételének (előadás ill. poszter bemutatása, üléselnökség, kerekasztal-beszélgetés) támogatására.

Az MDT és a 77 Elektronika Kft. pályázata a PhD védéssel összefüggő költségek átvállalására

A pályázat feltétele olyan, diabetológiai témájú értekezésnek a Doktori Iskolához történő benyújtása, mely az értekezés témájából írott magyar nyelvű publikációt is tartalmaz.

Az MDT pályázata a diabetológiai liszenszképzés támogatására

A Magyar Diabetes Társaság vezetőségének határozata alapján az MDT pályázatot ír ki a diabetológiai liszenszképzés költségének támogatására. A képzés időtartama 24 hónap, a képzés díját a jogszabály (emberi erőforrások miniszterének 23/2012, illetve 69/2013 sz. rendelete) havi 23000 forintban határozta meg.

Az MDT pályázata nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikációs költségének átvállalására

Az MDT pályázatot hirdet nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikálási költségének megtérítésére.