Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Alapfokú diabetológiai tanfolyam a 'Magyar Diabetes Társaság Diabetológus Orvosa' minősítésért pályázók számára
  2006.05.23.MDT-OMKBHírkategória: Általános
  A Magyar Diabetes Társaság Oktatási, Minősítő és Koordinációs Bizottsága a GlaxoSmithKline támogatásával diabetológiai tanfolyamot hirdet az MDT Diabetológus Orvosa minősítésre pályázók részére. A Bizottság határozata szerint a tanfolyam 10 rendezvényén való részvételt 10 diabetológiai kreditponttal ismeri el. A részlátogatásnak pontértéke nincs, a tanfolyamot rendszeresen látogatók azonban a mulasztott előadásokat és gyakorlatokat a következő évi tanfolyamciklus alatt pótolhatják. A 10 foglalkozás egészének igazolása ez esetben is 10 ponttal kerül beszámításra.

  A tanfolyam rögzített időpontokhoz kötött, a részletes programot a Kapcsolódó dokumentumok között találja meg. A foglalkozások Budapesten, mindig azonos helyszínen, minden alkalommal 13-17 óra között kerülnek megrendezésre. Terv szerint az előadások időpontja minden hónapban a harmadik pénteken van. Rendezvényenként 2-2, egyenként 90 perces foglalkozásra kerül sor, amelyek egy részét gyakorlatok alkotják.

  A résztvevők létszáma limitált, a gyakorlatok interaktív jellegének biztosítása érdekében maximum 30 fő. A helyek betöltése a jelentkezés sorrendjében történik, de előnyben részesülnek a diabetológiai minősítés megszerzésére már akkreditált kollégák, egyaránt akkreditáltak között a korábbi bejegyzési időponttal rendelkezők. Jelentkezni az MDT Oktatási, Minősítő és Koordinációs Bizottságánál lehet. (Országos Gyógyintézeti Központ, Diabetes Szakrendelés, telefon és fax: 350-47-41, e-mail: tmh@ogyik.hu). Jelentkezési határidő 2006. július 30.

  Dr. Baranyi Éva
  az MDT-OMKB elnöke

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább
Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány

A Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány pályázatot hirdet Magyarországon dolgozó, magyar állampolgárságú, 40 éven aluli orvosok és orvos- biológiai kutatással foglalkozó személyek számára. A nyertes pályázó(k) között 500.000 Ft alapítványi adomány, illetve különdíjak kerülnek kiosztásra.

Az MDT – Novo Nordisk pályázata az inzulin felfedezésének 100 éves jubileuma alkalmából

Az inzulin felfedezésének 100 éves jubileuma alkalmából az MDT és a Novo Nordisk pályázatot hirdet diabetológiai szakellátóhelyek, diabetológusok és edukátorok számára.

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázata 45 év alatti diabetológusok nem diabetológiai kongresszusokon történő aktív részvételének támogatására

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázatot hirdet 45 évnél fiatalabb MDT tagok nem diabetológiai (pl. kardiológiai, nephrológiai, háziorvosi stb.) kongresszusokon történő, de diabetológiával kapcsolatos aktív részvételének (előadás ill. poszter bemutatása, üléselnökség, kerekasztal-beszélgetés) támogatására.

Az MDT és a 77 Elektronika Kft. pályázata a PhD védéssel összefüggő költségek átvállalására

A pályázat feltétele olyan, diabetológiai témájú értekezésnek a Doktori Iskolához történő benyújtása, mely az értekezés témájából írott magyar nyelvű publikációt is tartalmaz.

Az MDT pályázata a diabetológiai liszenszképzés támogatására

A Magyar Diabetes Társaság vezetőségének határozata alapján az MDT pályázatot ír ki a diabetológiai liszenszképzés költségének támogatására. A képzés időtartama 24 hónap, a képzés díját a jogszabály (emberi erőforrások miniszterének 23/2012, illetve 69/2013 sz. rendelete) havi 23000 forintban határozta meg.

Az MDT pályázata nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikációs költségének átvállalására

Az MDT pályázatot hirdet nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikálási költségének megtérítésére.