Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • EASD Kongresszus Koppenhágában és Malmöben
  2006.02.16.EASDHírkategória: Általános
  Idén szeptember 14-én kezdődik az EASD négy napos évi rendes kongresszusa Koppenhágában és Malmöben. A találkozó legfőbb helyszíne Koppenhága modern konferencia és kiállítási központja a Bella Center, minden tudományos szekcióülés itt zajlik majd.

  A rendezvény hagyományainak megfelelően ezúttal is jelentkezhetnek előadásokkal társasági tagsággal nem rendelkező diabetológus orvosok, egyéb diabetes szakemberek. Az elektronikus módon benyújtott absztraktokat névtelenül tekinti át és bírálja el a Program Bizottság. Az EASD az absztraktok benyújtásának és elfogadásának fontos feltételeként köti ki, hogy azok tartalma valószínűsíthetően nem kerül publikálásra az Éves Kongresszust megelőzően, emellett szigorúan betartják a 2006. április elsejei benyújtási határidőt is. További feltétel, hogy az absztrakton elsőként megnevezett "előadó-szerző" köteles megtartani magát az (angol nyelvű) prezentációt is, illetve egy előadó csak egy prezentációban vehet részt.

  A Kongresszusra jelentkezni a www.easd.org honlapon lehet, a 35 évnél fiatalabb jelentkezőknek a szervezők kedvezményt biztosítanak. Az absztraktokat szintén a Web oldalon elérhető "Online Abstract Submission Programme" igénybevételével lehet feltölteni a rendezvényre történt jelentkezést követően.

  Kapcsolódó linkek(1)

Vissza

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább
Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány

A Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány pályázatot hirdet Magyarországon dolgozó, magyar állampolgárságú, 40 éven aluli orvosok és orvos- biológiai kutatással foglalkozó személyek számára. A nyertes pályázó(k) között 500.000 Ft alapítványi adomány, illetve különdíjak kerülnek kiosztásra.

Az MDT – Novo Nordisk pályázata az inzulin felfedezésének 100 éves jubileuma alkalmából

Az inzulin felfedezésének 100 éves jubileuma alkalmából az MDT és a Novo Nordisk pályázatot hirdet diabetológiai szakellátóhelyek, diabetológusok és edukátorok számára.

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázata 45 év alatti diabetológusok nem diabetológiai kongresszusokon történő aktív részvételének támogatására

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázatot hirdet 45 évnél fiatalabb MDT tagok nem diabetológiai (pl. kardiológiai, nephrológiai, háziorvosi stb.) kongresszusokon történő, de diabetológiával kapcsolatos aktív részvételének (előadás ill. poszter bemutatása, üléselnökség, kerekasztal-beszélgetés) támogatására.

Az MDT és a 77 Elektronika Kft. pályázata a PhD védéssel összefüggő költségek átvállalására

A pályázat feltétele olyan, diabetológiai témájú értekezésnek a Doktori Iskolához történő benyújtása, mely az értekezés témájából írott magyar nyelvű publikációt is tartalmaz.

Az MDT pályázata a diabetológiai liszenszképzés támogatására

A Magyar Diabetes Társaság vezetőségének határozata alapján az MDT pályázatot ír ki a diabetológiai liszenszképzés költségének támogatására. A képzés időtartama 24 hónap, a képzés díját a jogszabály (emberi erőforrások miniszterének 23/2012, illetve 69/2013 sz. rendelete) havi 23000 forintban határozta meg.

Az MDT pályázata nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikációs költségének átvállalására

Az MDT pályázatot hirdet nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikálási költségének megtérítésére.