Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Online is elérhetőek a KDH Hírmondók - megkezdődött a VIII. Kelet-magyarországi Diabetes Hétvége
  2013.10.10.KDH HírmondóHírkategória: Események
  Korábban is találkoztunk már helyi kongresszusi újsággal, de az  mindig egy cég reklámújságja volt. 2011 áprilisában a XVII. Dunántúli Diabetes Hétvégén (DDH) jelent meg először a DDH Hírmondó személyem mint ötletgazda főszerkesztésében. Sikerén felbuzdulva az előző Kelet-magyarországi Diabétesz Hétvégén Gyimesi András főorvos úr, a Magyar Diabetes Társaság tavalyi kongresszusán Winkler Gábor professzor úr, majd a Szegedi Diabetes Napon Holzinger Gábor főorvos úr társ-főszerkesztésében adhattunk Hírmondót a résztvevők kezébe. Idén a Budapest Szimpóziumon, Jermendy György professzor úr közreműködésével, majd a Dunántúli Diabetes Hétvégén, valamint a Gyermekdiabetes Szekción jelentünk meg. Így már hagyománnyá vált, hogy jelentős hazai diabetesrendezvényeken a Tudomány Kiadó és az MDT Honlap (www.diabet.hu) kitűnő munkatársai előállításában szakmai és társasági szempontból is sikeres nyomtatott és on-line Hírmondó áll a résztvevők szolgálatában.

  Külön öröm számomra, hogy kiváló barátom, dr. Gyimesi András által megálmodott és eddig sikerre vezetett idei Kelet-magyarországi Diabétesz Hétvége az Ő és a rendezvény lelkes szervezője, Petró  Gizella főorvosnő társ-főszerkesztésében ismét Hírmondót tudhat magáénak. Debrecen orvostudományi és diabetológiai jelentősége vitathatatlan, melyhez mind a Kenézy Kórház, mind az egyetem munkatársai sokat tettek hozzá.

  A  tudományos  program   színvonala máris biztosítéka a Hétvége sikerének. Kívánok minden kedves olvasónknak szép napokat, és bízom benne, hogy a Hírmondó is szolgálni fogja az Önök naprakész informálását.

  Tisztelettel,
  Dr. Vándorfi Győző
  főszerkesztő

  A lapszámok (bejelentkezést követően) az alábbi linkekre kattintva érhetőek el:
  A KDH HÍRMONDÓ (okt. 10., csüt.) >>
  A KDH HÍRMONDÓ (okt. 11., pént.) >>

Vissza