Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Alapítvány a Cukorbetegekért - Pályázat rendezvényen való részvétel támogatására
  2013.08.19.Alapítvány a Cukorbetegkért, Reichardt Béláné Hírkategória: Általános
  Az Alapítvány a Cukorbetegkért (székhely: 8200 Veszprém, Templom u. 9.) pályázatot hirdet meg a cukorbeteg ellátás szempontjából kiemelkedően hasznos továbbképző rendezvényen (III. Diabétesz Terápiás Műhely, Magyar Diabetes Társaság Háziorvosi Munkacsoportja 2013. november 8-9., Balatonalmádi) való részvétel támogatására egészségügyi tevékenységet folytató szakemberek (orvosok, szakdolgozók) számára.
   
  A Pályázat célja:
  Az Alapitvány a cukorbetegkért célja a diabetes gondozásban szerepet vállaló orvosok, szakdolgozók továbbképzésének támogatása. Ezen keresztül is a cukorbetegek ellátásnak támogatása.

  Pályázhatnak: Az alapellátásban, vagy a szakellátásban dolgozó háziorvosok, belgyógyászok, szakdolgozók  

  Pályázat témája: A III. Diabétesz Terápiás Műhely, Magyar Diabetes Társaság Háziorvosi Munkacsoportjának rendezvényén való részvétel, maximum 60 fő részére. Nevezetesen a részvételi díj és egy éjszakai szállásdíj (egy vagy kétágyas szobában), ebéd az Alapítvány általi átvállalása.
    

  A Pályázat benyújtásának határideje: 2013. október 15.

  A pályázat benyújtása: Írásban, a pályázati kérelem kitöltésével, az Alapítvány címére (8200 Veszprém, Templom u. 9). A pályázati kérelem letölthető a Magyar Diabetes társaság honlapjáról (www.diabet.hu).  

  A pályázat elbírálása: Az alapítvány kizárólag a valóságnak megfelelően és teljesen kitöltött pályázati kérelmeket fogadja be. Az Alapítvány kuratóriuma 2013. október 31-ig a beérkezés sorrendjében elbírálja a beérkezett pályázatokat. A meghirdetett létszámon túli, illetve a hiányosan kitöltött pályázati kérelem esetén, valamint a pályázati határidő után érkezett pályázatokat nem tudja az Alapítvány támogatni. Az Alapítvány által megadott támogatás legfeljebb a pályázó által kért összeg (részvételi díj és egy éjszaka szállásdíj) lehet, azonban az Alapítvány kuratóriuma dönthet úgy is, hogy a pályázó részére a kértnél kevesebb támogatást ad (csak a részvételi díj, abban az esetben, ha pályázó a rendezvény helyszínétől 50km-es távolságban lakik). Az Alapítvány nem nyújt támogatást házastársak vagy kísérők részvételéhez, kivéve a saját jogon kérelmezett és pozitívan elbírált esetekben. A Kérelmező részére pénzbeli kifizetés nem történik. Az Alapítvány valamennyi Kérelmezőt írásban (elektronikus levélben) értesíti döntéséről.  

  Szervezés:
  Az Alapítvány a támogatást oly módon nyújtja, hogy a támogatás összegét közvetlenül a Rendezvény szervezőjének utalja át.    

  Reichardt Béláné
  Kuratórium elnöke

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább
Az MDT és az Boehringer Ingelheim pályázata az MDT CSOM XIX. továbbképző rendezvényén történő részvétel támogatására

Pályázni lehet a kongresszusi költség egészére (regisztráció, szállás), vagy pedig résztámogatásra. Kérjük egyértelműen jelezni, hogy a pályázó teljes- vagy résztámogatásra pályázik.

Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány

A Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány pályázatot hirdet Magyarországon dolgozó, magyar állampolgárságú, 40 éven aluli orvosok és orvos- biológiai kutatással foglalkozó személyek számára. A nyertes pályázó(k) között 500.000 Ft alapítványi adomány, illetve különdíjak kerülnek kiosztásra.

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázata 45 év alatti diabetológusok nem diabetológiai kongresszusokon történő aktív részvételének támogatására

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázatot hirdet 45 évnél fiatalabb MDT tagok nem diabetológiai (pl. kardiológiai, nephrológiai, háziorvosi stb.) kongresszusokon történő, de diabetológiával kapcsolatos aktív részvételének (előadás ill. poszter bemutatása, üléselnökség, kerekasztal-beszélgetés) támogatására.

Az MDT és a 77 Elektronika Kft. pályázata a PhD védéssel összefüggő költségek átvállalására

A pályázat feltétele olyan, diabetológiai témájú értekezésnek a Doktori Iskolához történő benyújtása, mely az értekezés témájából írott magyar nyelvű publikációt is tartalmaz.

Az MDT pályázata a diabetológiai liszenszképzés támogatására

A Magyar Diabetes Társaság vezetőségének határozata alapján az MDT pályázatot ír ki a diabetológiai liszenszképzés költségének támogatására. A képzés időtartama 24 hónap, a képzés díját a jogszabály (emberi erőforrások miniszterének 23/2012, illetve 69/2013 sz. rendelete) havi 23000 forintban határozta meg.

Az MDT pályázata nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikációs költségének átvállalására

Az MDT pályázatot hirdet nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikálási költségének megtérítésére.

Legfrissebb kongresszusok

További rendezvények