Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • A HÓNAP INTERJÚJA - 2013. július
  2013.07.01.MDT Web-szerkesztőség, Dr. Földesi IrénHírkategória: A hónap interjúja
  A Novo Nordisk Hungária Kft. Magyarországon a legrégebben jelenlévő, piacvezető inzulinforgalmazó vállalat, amely rendelkezik az inzulin beadásához szükséges eszközök teljes skálájával. Az anyacég folyamatos kutatómunkájának eredményeként tevékenységüket a cukorbetegség kezelését segítő gyógyszerek és segédeszközök kifejlesztése és korszerűsítése jellemzi. Ismert, hogy kezdetektől fogva elkötelezett támogatója a hazai diabetes gondozásnak.

  Az MDT támogatási pályázatának meghirdetését követően a Novo Nordisk az elsők között jelentkezett a felhívásra. Vendégünk Józsa Zsolt, a Novo Nordisk Hungária Kft. ügyvezető igazgatója. 

  Miért volt fontos a vállalatnak, hogy 2013-tól hivatalosan is a Társaságunk Gyémántfokozatú támogatója legyen? 

  A Novo Nordisk több mint 90 éve a diabétesz gondozás meghatározó képviselője. A sikerünk titka a folyamatos kutatás és fejlesztés, valamint az edukáció. Ezekhez elengedhetetlen a szakma segítsége, támogatása és együttműködése. A Novo Nordisk 1990-es évektől, magyarországi piacra lépése óta, több mint két évtizede partnere a Magyar Diabétesz Társaságnak. Céljaink közösek: a diabetes visszaszorítása és az, hogy a cukorbetegeknek a lehető legjobb életminőséget biztosítsuk. A közös munka és elkötelezettség megerősítése ez a támogatás. 

  Néhány évvel ezelőtt indult el a Changing Diabetes mozgalom hazánkban. Ahogyan a világ más országaiban, így itthon is minden évben valamilyen nagyobb esemény kapcsolódik ehhez programhoz. Mi a program végső célja, milyen aktivitást terveznek ezzel kapcsolatban a közeljövőben? 

  A Changing Diabetes kezdeményezésünk 2003-ban indult útjára azzal a céllal, hogy megállítsa a diabetes világméretű terjedését és hatékonyabbá tegye a cukorbetegek gondozását. A Magyar Diabetes Társaság 2008-ban csatlakozott a Changing Diabetes programhoz. Hiszem, hogy a közös együttműködés érezhető változásokat hozott a magyarországi cukorbeteg-ellátásban. A betegség megállításáért még nagyon sokat kell dolgoznunk, de az azóta elért eredmények a kezdeményezés egyértelmű sikerét jelzik. 

  Milyen innovatív megoldásokkal segíti a NovoNordisk a jövő diabétesz gondozását? 
  ...
  A teljes cikk olvasásához kérjük, jelentkezzen be felhasználó nevével, jelszavával!

  A tartalom csak bejelentkezés után látható.

Vissza

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább

Legfrissebb kongresszusok

További rendezvények