Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Cukorbeteg szakellátóhelyek regisztrációjának határideje:
  2005. november 30.
  2005.11.08.MDT-OMKBHírkategória: Általános
  2005. július 1. óta elérhető a Magyar Diabetes Társaság Cukorbeteg Szakellátóhely Elektronikus Nyilvántartó Rendszere. Az elmúlt hónapokban már közel 150 ellátóhely kezdte meg akkreditációs adatlapjának kitöltését, melyek közül már több, mint 70 véglegesítette is azt és ezzel benyújtotta akkreditációs kérelmét.

  Felhívjuk azon ellátóhely vezetők figyelmét, akik még nem kezdték meg, illetve nem véglegesítették regisztrációjukat, hogy ezt 2005. november 30-ig meg kell tenniük annak érdekében, hogy akkreditációs kérelmük az első döntési körben elbírálásra kerüljön! 2006 tavaszától a korábbi nyilvántartás érvényét veszti, kizárólag azok az ellátóhelyek lesznek minősített szakellátóhelyek melyek az első döntési körbe bekerülnek!

  Természetesen az akkreditációs kérelmek benyújtása ettől függetlenül folyamatosan lehetséges, a döntés határideje 2006. januártól benyújtott kérelmek esetében átlagosan 90 napot vesz majd igénybe, így várhatóan negyedévente kerül majd kiadásra a hivatalos szakellátóhely lista.

  Mit kell tennie, amennyiben Ön egy akkreditációra jelentkező ellátóhely munkatársa, vezetője?

  Kérjük, jelentkezzen be a Web-rendszerbe személyes felhasználó nevével és jelszavával, majd kattintson a bal oldali menüben (!) található Cukorbeteg Szakellátóhely Elektronikus Nyilvántartó rendszer logóra! A megnyíló oldalon megtekintheti a legfontosabb tudnivalókat, részletes ismertetőnket!

Vissza

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább
Az MDT és a 77 Elektronika Kft. pályázata a PhD védéssel összefüggő költségek átvállalására

A pályázat feltétele olyan, diabetológiai témájú értekezésnek a Doktori Iskolához történő benyújtása, mely az értekezés témájából írott magyar nyelvű publikációt is tartalmaz.

Az MDT pályázata a diabetológiai liszenszképzés támogatására

A Magyar Diabetes Társaság vezetőségének határozata alapján az MDT pályázatot ír ki a diabetológiai liszenszképzés költségének támogatására. A képzés időtartama 24 hónap, a képzés díját a jogszabály (emberi erőforrások miniszterének 23/2012, illetve 69/2013 sz. rendelete) havi 23000 forintban határozta meg.

Az MDT pályázata nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikációs költségének átvállalására

Az MDT pályázatot hirdet nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikálási költségének megtérítésére.