Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Társasági hírek


Hírkategória: XVIII. Dunántúli Diabetes Hétvége
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Diabetes Junior – harmadszor!
  2013.04.14. | DDH Hírmondó | Hírkategória: XVIII. Dunántúli Diabetes Hétvége
  Immár harmadik alkalommal köszöntöttük a januári Gyermekdiabétesz Napot Szekszárdon friss Junior magazinnal, idén bővebb terjedelemben. Ismét több fontos, a gyermekeket és szüleiket egyaránt érintő témával foglalkozunk, remélve, hogy ezek ismét sikert aratnak olvasóink körében.
  Kedvcsinálónak fogadják a következő részletet.

  Csak kütyüimádóknak!
  Imádod a kütyüket, a legújabb fejlesztésű technikai megoldásokat, legyen az okostelefon, laptop vagy táblagép? Akkor felejtsd el a macerás, papíralapú vércukornaplót. A MÉRY vércukorszintmérő család egyik legújabb készülékéről már vezeték használata nélkül is letöltheted az adatokat.
  A MÉRY PLUSZ Bluetooth egy olyan vércukorszintmérő, amelynek használata pofonegyszerű, MÉRY tesztcsíkkal működik, kódolás nélkül használható, négyféle mérési módot tud megkülönböztetni és a nagy méretű kijelzőn megjeleníteni vagy a memóriában tárolni. Ezekkel a tulajdonságokkal persze a legtöbb vércukorszintmérő rendelkezik.

  Mitől több a MÉRY PLUSZ Bluetooth készülék?  
  A mérési adatokat beépített Bluetooth jeladó segítségével továbbítja egy androidos telefonra, amely a mért adatokat adatbázisba menti. A MÉRY Android alkalmazás díjmentesen letölthető a www.mery.hu weboldalról az Android eszközre (Android 2.1 verziótól). A MÉRY Android alkalmazás telepítése és használata nem igényel sem felhasználói regisztrációt, sem informatikai ismereteket. Segítségével a Bluetooth csatlakozással rendelkező Android mobileszköz automatikusan (beavatkozás nélkül), a  vércukormérést követően 2 percen belül letölti a MÉRY PLUSZ Bluetooth vércukormérővel mért adatokat, és a cukorbetegvagyok.hu adatbázisába menti. A www.cukorbetegvagyok.hu weboldal további lehetőségeket biztosít. A MÉRY Android alkalmazás segítségével letöltött mérési adatok táblázatos vagy grafikon formátumban is megjeleníthetők, kezelhetők, és akár vércukornapló formátumban való kinyomtatásra is lehetőséged van. (A weboldal használatához a vércukormérő készüléket szükséges regisztrálnod, e-mail cím és név megadásával). Ha felváltva több MÉRY vércukormérő készüléket használsz, akkor egyszerre is kezelheted az összes készülékről letöltött adatot, és azokat időrendben áttekintheted, kinyomtathatod. A www.cukorbetegvagyok.hu weboldal hasznos társad lehet a cukorbetegséged ellenőrzésében, mert segítségével beállíthatod mérési célértékeidet, tendenciákat elemezhetsz, és a mérési adataidat is egy helyen tárolhatod, továbbá kinyomtathatod akár vércukornapló formátumban is. Tetszik az új kütyü?

Vissza