Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Diabetes Junior – harmadszor!
  2013.04.14.DDH HírmondóHírkategória: XVIII. Dunántúli Diabetes Hétvége
  Immár harmadik alkalommal köszöntöttük a januári Gyermekdiabétesz Napot Szekszárdon friss Junior magazinnal, idén bővebb terjedelemben. Ismét több fontos, a gyermekeket és szüleiket egyaránt érintő témával foglalkozunk, remélve, hogy ezek ismét sikert aratnak olvasóink körében.
  Kedvcsinálónak fogadják a következő részletet.

  Csak kütyüimádóknak!
  Imádod a kütyüket, a legújabb fejlesztésű technikai megoldásokat, legyen az okostelefon, laptop vagy táblagép? Akkor felejtsd el a macerás, papíralapú vércukornaplót. A MÉRY vércukorszintmérő család egyik legújabb készülékéről már vezeték használata nélkül is letöltheted az adatokat.
  A MÉRY PLUSZ Bluetooth egy olyan vércukorszintmérő, amelynek használata pofonegyszerű, MÉRY tesztcsíkkal működik, kódolás nélkül használható, négyféle mérési módot tud megkülönböztetni és a nagy méretű kijelzőn megjeleníteni vagy a memóriában tárolni. Ezekkel a tulajdonságokkal persze a legtöbb vércukorszintmérő rendelkezik.

  Mitől több a MÉRY PLUSZ Bluetooth készülék?  
  A mérési adatokat beépített Bluetooth jeladó segítségével továbbítja egy androidos telefonra, amely a mért adatokat adatbázisba menti. A MÉRY Android alkalmazás díjmentesen letölthető a www.mery.hu weboldalról az Android eszközre (Android 2.1 verziótól). A MÉRY Android alkalmazás telepítése és használata nem igényel sem felhasználói regisztrációt, sem informatikai ismereteket. Segítségével a Bluetooth csatlakozással rendelkező Android mobileszköz automatikusan (beavatkozás nélkül), a  vércukormérést követően 2 percen belül letölti a MÉRY PLUSZ Bluetooth vércukormérővel mért adatokat, és a cukorbetegvagyok.hu adatbázisába menti. A www.cukorbetegvagyok.hu weboldal további lehetőségeket biztosít. A MÉRY Android alkalmazás segítségével letöltött mérési adatok táblázatos vagy grafikon formátumban is megjeleníthetők, kezelhetők, és akár vércukornapló formátumban való kinyomtatásra is lehetőséged van. (A weboldal használatához a vércukormérő készüléket szükséges regisztrálnod, e-mail cím és név megadásával). Ha felváltva több MÉRY vércukormérő készüléket használsz, akkor egyszerre is kezelheted az összes készülékről letöltött adatot, és azokat időrendben áttekintheted, kinyomtathatod. A www.cukorbetegvagyok.hu weboldal hasznos társad lehet a cukorbetegséged ellenőrzésében, mert segítségével beállíthatod mérési célértékeidet, tendenciákat elemezhetsz, és a mérési adataidat is egy helyen tárolhatod, továbbá kinyomtathatod akár vércukornapló formátumban is. Tetszik az új kütyü?

Vissza

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább
Az MDT és az Boehringer Ingelheim pályázata az MDT CSOM XIX. továbbképző rendezvényén történő részvétel támogatására

Pályázni lehet a kongresszusi költség egészére (regisztráció, szállás), vagy pedig résztámogatásra. Kérjük egyértelműen jelezni, hogy a pályázó teljes- vagy résztámogatásra pályázik.

Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány

A Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány pályázatot hirdet Magyarországon dolgozó, magyar állampolgárságú, 40 éven aluli orvosok és orvos- biológiai kutatással foglalkozó személyek számára. A nyertes pályázó(k) között 500.000 Ft alapítványi adomány, illetve különdíjak kerülnek kiosztásra.

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázata 45 év alatti diabetológusok nem diabetológiai kongresszusokon történő aktív részvételének támogatására

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázatot hirdet 45 évnél fiatalabb MDT tagok nem diabetológiai (pl. kardiológiai, nephrológiai, háziorvosi stb.) kongresszusokon történő, de diabetológiával kapcsolatos aktív részvételének (előadás ill. poszter bemutatása, üléselnökség, kerekasztal-beszélgetés) támogatására.

Az MDT és a 77 Elektronika Kft. pályázata a PhD védéssel összefüggő költségek átvállalására

A pályázat feltétele olyan, diabetológiai témájú értekezésnek a Doktori Iskolához történő benyújtása, mely az értekezés témájából írott magyar nyelvű publikációt is tartalmaz.

Az MDT pályázata a diabetológiai liszenszképzés támogatására

A Magyar Diabetes Társaság vezetőségének határozata alapján az MDT pályázatot ír ki a diabetológiai liszenszképzés költségének támogatására. A képzés időtartama 24 hónap, a képzés díját a jogszabály (emberi erőforrások miniszterének 23/2012, illetve 69/2013 sz. rendelete) havi 23000 forintban határozta meg.

Az MDT pályázata nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikációs költségének átvállalására

Az MDT pályázatot hirdet nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikálási költségének megtérítésére.

Legfrissebb kongresszusok

További rendezvények