Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Társasági hírek


Hírkategória: XVIII. Dunántúli Diabetes Hétvége
 • Tájékoztató az online MDT-tagdíjfizetésről
  2013.04.12. | DDH Hírmondó | Hírkategória: XVIII. Dunántúli Diabetes Hétvége
  A Magyar Diabetes Társaság részére az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor önt átirányítjuk az OTP Bank fizetőoldalára, és a fizetés közvetlenül a bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, nem a Magyar Diabetes Társaság oldalán.

  A Magyar Diabetes Társaság az ön kártya-, illetve a mögötte álló bankszámla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet. Rendszerünkben Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro és American Express kártyákkal fizethet. A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége, kérjük, készítse elő kártyáját:
  Kártyaszám: A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő 13–19 jegyű szám.
  Lejárati dátum: A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.
  Érvényesítési kód: A kártya hátlapján, az aláírás panelen található számsor utolsó három jegye (CVV2 vagy CVC2). Amennyiben az ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizetőoldalon található, erre vonatkozó mezőt hagyja üresen.

  Az internetes kártyaelfogadás biztonságának további növelése érdekében az OTP Bank bevezette a Verified by Visa/MasterCard Secure Code (VbV/MSC) szolgáltatást. A szolgáltatás lényege, hogy a kártyabirtokos részére a fizetésre használt kártyát kibocsátó bank megad valamilyen plusz azonosítási lehetőséget, amelyet a tranzakció során ellenőriznek, és egyértelműen azonosítja a kártyát használó személyt.
  Amennyiben az ön kártyáját kibocsátó banknál nem elérhető a VbV/MSC szolgáltatás, vagy ön azt nem igényelte, a fizetési folyamat nem változik. A webáruház átirányítja önt az OTP oldalára, ahol megadja kártyájának adatait, és megtörténik a vásárolt áruk/ szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése.
  Amennyiben az ön bankja rendelkezik a VbV/MSC szolgáltatással, és ön ezt igénybe veszi, a fizetési tranzakció folyamata megváltozik: kártyája adatait továbbra is az OTP Bank fizetőfelületén kell megadnia, ezt követően azonban a bank automatikusan átirányítja önt a kártyáját kibocsátó bank megfelelő oldalára, ahol végre kell hajtania az azonosítási eljárást. A sikeres azonosítást követően a fizetési tranzakció folytatódik, ön értesítést kap annak sikerességéről, és visszairányítják a webáruház felületére. Amennyiben az azonosítást nem tudja végrehajtani, a tranzakció sikertelenül zárul.

Vissza

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább
Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány

A Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány pályázatot hirdet Magyarországon dolgozó, magyar állampolgárságú, 40 éven aluli orvosok és orvos- biológiai kutatással foglalkozó személyek számára. A nyertes pályázó(k) között 500.000 Ft alapítványi adomány, illetve különdíjak kerülnek kiosztásra.

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázata 45 év alatti diabetológusok nem diabetológiai kongresszusokon történő aktív részvételének támogatására

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázatot hirdet 45 évnél fiatalabb MDT tagok nem diabetológiai (pl. kardiológiai, nephrológiai, háziorvosi stb.) kongresszusokon történő, de diabetológiával kapcsolatos aktív részvételének (előadás ill. poszter bemutatása, üléselnökség, kerekasztal-beszélgetés) támogatására.

Az MDT és a 77 Elektronika Kft. pályázata a PhD védéssel összefüggő költségek átvállalására

A pályázat feltétele olyan, diabetológiai témájú értekezésnek a Doktori Iskolához történő benyújtása, mely az értekezés témájából írott magyar nyelvű publikációt is tartalmaz.

Az MDT pályázata a diabetológiai liszenszképzés támogatására

A Magyar Diabetes Társaság vezetőségének határozata alapján az MDT pályázatot ír ki a diabetológiai liszenszképzés költségének támogatására. A képzés időtartama 24 hónap, a képzés díját a jogszabály (emberi erőforrások miniszterének 23/2012, illetve 69/2013 sz. rendelete) havi 23000 forintban határozta meg.

Az MDT pályázata nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikációs költségének átvállalására

Az MDT pályázatot hirdet nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikálási költségének megtérítésére.

Legfrissebb kongresszusok

További rendezvények