Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Tájékoztató az online MDT-tagdíjfizetésről
  2013.04.12.DDH HírmondóHírkategória: XVIII. Dunántúli Diabetes Hétvége
  A Magyar Diabetes Társaság részére az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor önt átirányítjuk az OTP Bank fizetőoldalára, és a fizetés közvetlenül a bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, nem a Magyar Diabetes Társaság oldalán.

  A Magyar Diabetes Társaság az ön kártya-, illetve a mögötte álló bankszámla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet. Rendszerünkben Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro és American Express kártyákkal fizethet. A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége, kérjük, készítse elő kártyáját:
  Kártyaszám: A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő 13–19 jegyű szám.
  Lejárati dátum: A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.
  Érvényesítési kód: A kártya hátlapján, az aláírás panelen található számsor utolsó három jegye (CVV2 vagy CVC2). Amennyiben az ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizetőoldalon található, erre vonatkozó mezőt hagyja üresen.

  Az internetes kártyaelfogadás biztonságának további növelése érdekében az OTP Bank bevezette a Verified by Visa/MasterCard Secure Code (VbV/MSC) szolgáltatást. A szolgáltatás lényege, hogy a kártyabirtokos részére a fizetésre használt kártyát kibocsátó bank megad valamilyen plusz azonosítási lehetőséget, amelyet a tranzakció során ellenőriznek, és egyértelműen azonosítja a kártyát használó személyt.
  Amennyiben az ön kártyáját kibocsátó banknál nem elérhető a VbV/MSC szolgáltatás, vagy ön azt nem igényelte, a fizetési folyamat nem változik. A webáruház átirányítja önt az OTP oldalára, ahol megadja kártyájának adatait, és megtörténik a vásárolt áruk/ szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése.
  Amennyiben az ön bankja rendelkezik a VbV/MSC szolgáltatással, és ön ezt igénybe veszi, a fizetési tranzakció folyamata megváltozik: kártyája adatait továbbra is az OTP Bank fizetőfelületén kell megadnia, ezt követően azonban a bank automatikusan átirányítja önt a kártyáját kibocsátó bank megfelelő oldalára, ahol végre kell hajtania az azonosítási eljárást. A sikeres azonosítást követően a fizetési tranzakció folytatódik, ön értesítést kap annak sikerességéről, és visszairányítják a webáruház felületére. Amennyiben az azonosítást nem tudja végrehajtani, a tranzakció sikertelenül zárul.

Vissza

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább
Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány

A Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány pályázatot hirdet Magyarországon dolgozó, magyar állampolgárságú, 40 éven aluli orvosok és orvos- biológiai kutatással foglalkozó személyek számára. A nyertes pályázó(k) között 500.000 Ft alapítványi adomány, illetve különdíjak kerülnek kiosztásra.

Az MDT – Novo Nordisk pályázata az inzulin felfedezésének 100 éves jubileuma alkalmából

Az inzulin felfedezésének 100 éves jubileuma alkalmából az MDT és a Novo Nordisk pályázatot hirdet diabetológiai szakellátóhelyek, diabetológusok és edukátorok számára.

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázata 45 év alatti diabetológusok nem diabetológiai kongresszusokon történő aktív részvételének támogatására

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázatot hirdet 45 évnél fiatalabb MDT tagok nem diabetológiai (pl. kardiológiai, nephrológiai, háziorvosi stb.) kongresszusokon történő, de diabetológiával kapcsolatos aktív részvételének (előadás ill. poszter bemutatása, üléselnökség, kerekasztal-beszélgetés) támogatására.

Az MDT és a 77 Elektronika Kft. pályázata a PhD védéssel összefüggő költségek átvállalására

A pályázat feltétele olyan, diabetológiai témájú értekezésnek a Doktori Iskolához történő benyújtása, mely az értekezés témájából írott magyar nyelvű publikációt is tartalmaz.

Az MDT pályázata a diabetológiai liszenszképzés támogatására

A Magyar Diabetes Társaság vezetőségének határozata alapján az MDT pályázatot ír ki a diabetológiai liszenszképzés költségének támogatására. A képzés időtartama 24 hónap, a képzés díját a jogszabály (emberi erőforrások miniszterének 23/2012, illetve 69/2013 sz. rendelete) havi 23000 forintban határozta meg.

Az MDT pályázata nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikációs költségének átvállalására

Az MDT pályázatot hirdet nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikálási költségének megtérítésére.