Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Az MDT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Elkezdődött a Dunántúli Diabetes Hétvége - A főszerkesztő köszöntője
  2013.04.12.DDH HírmondóHírkategória: XVIII. Dunántúli Diabetes Hétvége
  Tisztelt DDH-résztvevő!
  Kedves Olvasó!


  Két éve a Dunántúli Diabetes Hétvégén jelent meg először Hírmondó diabetológiai témájú rendezvényen. Az akkori kedvező fogadtatás nyomán azóta a Kelet-magyarországi Diabetes Hétvégén, az MDT kongresszusán és a Budapest Diabetes Szimpóziumon is megjelentünk.

  Célunk most is egy mindenki számára nyitott, a szakmai üzeneteket röviden összefoglaló és a Hétvége legfontosabb eseményeiről és lehetőségeiről informáló lappal szolgálni Önöket.

  Ma este vacsora előtt fogunk átadni a DDH-ra elsőként, századikként, háromszázadikként és ötszázadikként regisztrált résztvevő számára egy meglepetés ajándékot.

  Most is beszámolunk az Alapítvány a Cukorbetegekért és a Veszprém Megyei Diabetes Egyesület által két éve alapított Pannon Diabetes Díj átadásáról, amelyre a szombat esti vacsora előtt kerül sor. A díjat a kiírás értelmében egy, a Dunántúlon dolgozó kiváló orvos és egy szakdolgozó veszi át. Két éve elsőként prof. dr. Simon Kornél és Bosits Istvánné részesültek az elismerésben.

  Ma, 22 év elteltével jólesik mindnyájunk számára nyugtázni a DDH elért eredményeit, amiben nagyon sok, a diabetológia iránt elkötelezett dunántúli kolléga munkája szerepel. Szinte már történelem. Több mint 850-en vagyunk itt, közöttünk szakdolgozók, dietetikusok, társszakmák képviselői és támogatók szép számmal.

  A DDH ideje alatt 3 Hírmondó-szám fog megjelenni, minden információ a www.diabet.hu-n is olvasható lesz néhány videointerjúval kiegészítve.

  A DDH Hírmondó előállításában segítségemre vannak és a munka oroszlánrészét vállalták a Tudomány Kiadó és az MDT-honlap (diabet.hu) munkatársai.


  Fogadják szeretettel!
  Tartalmas hétvégét kívánok a lap munkatársai és minden szervező nevében:

  Dr. Vándorfi Győző
  a DDH szervezőbizottságának elnöke és a DDH Hírmondó főszerkesztője

Vissza

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább
Az MDT és a 77 Elektronika Kft. pályázata a PhD védéssel összefüggő költségek átvállalására

A pályázat feltétele olyan, diabetológiai témájú értekezésnek a Doktori Iskolához történő benyújtása, mely az értekezés témájából írott magyar nyelvű publikációt is tartalmaz.

Az MDT pályázata a diabetológiai liszenszképzés támogatására

A Magyar Diabetes Társaság vezetőségének határozata alapján az MDT pályázatot ír ki a diabetológiai liszenszképzés költségének támogatására. A képzés időtartama 24 hónap, a képzés díját a jogszabály (emberi erőforrások miniszterének 23/2012, illetve 69/2013 sz. rendelete) havi 23000 forintban határozta meg.

Az MDT pályázata nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikációs költségének átvállalására

Az MDT pályázatot hirdet nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikálási költségének megtérítésére.