Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Társasági hírek


Hírkategória: Általános
 • Meghívó az MDT 2005. évi közgyűlésére
  2005.05.25. | MDT | Hírkategória: Általános
  A Magyar Diabetes Társaság elnöksége és vezetősége 2005. szeptember 23. (péntek) 12.30 órára közgyűlést hív össze a IV. Kelet-Magyarországi Diabetes Hétvége időpontjában és helyszínén (Magyarországi Németek Általános Művelődési Központja, 6500 Baja, Duna u. 33.).

  Alapszabály IV. fejezet 9.§ 9.1. pontja értelmében a Közgyűlés akkor határozatképes, ha a rendes tagoknak legalább a fele jelen van, ezért megjelenésükre a határozatképesség érdekében számítunk. Határozatképtelenség esetén a megismételt közgyűlés új időpontja 2005. szeptember 24. (szombat) 14.15, változatlan napirenddel. Az új időpontban megtartott közgyűlés az Alapszabály IV. fejezet 9.§ 9.2. pontja alapján a megjelentek számától függetlenül határozatképes.

  Alapszabály IV fejezet 9.§ 9.4. alapján a Közgyűlésről jegyzőkönyv készül. A jegyzőkönyvet a jegyző vezeti, az elkészült jegyzőkönyvet az elnök vagy a főtitkár és a jegyző írják alá és az ellenőr hitelesíti. A jegyzőkönyv közérdekű vonatkozásait a Társaság lapjában közzé kell tenni.

  A közgyűlés meghívóját és napirendjét – bejelentkezés után - megtalálja a kapcsolódó dokumentumok között.

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább
Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány

A Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány pályázatot hirdet Magyarországon dolgozó, magyar állampolgárságú, 40 éven aluli orvosok és orvos- biológiai kutatással foglalkozó személyek számára. A nyertes pályázó(k) között 500.000 Ft alapítványi adomány, illetve különdíjak kerülnek kiosztásra.

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázata 45 év alatti diabetológusok nem diabetológiai kongresszusokon történő aktív részvételének támogatására

Az MDT és a Boehringer Ingelheim pályázatot hirdet 45 évnél fiatalabb MDT tagok nem diabetológiai (pl. kardiológiai, nephrológiai, háziorvosi stb.) kongresszusokon történő, de diabetológiával kapcsolatos aktív részvételének (előadás ill. poszter bemutatása, üléselnökség, kerekasztal-beszélgetés) támogatására.

Az MDT és a 77 Elektronika Kft. pályázata a PhD védéssel összefüggő költségek átvállalására

A pályázat feltétele olyan, diabetológiai témájú értekezésnek a Doktori Iskolához történő benyújtása, mely az értekezés témájából írott magyar nyelvű publikációt is tartalmaz.

Az MDT pályázata a diabetológiai liszenszképzés támogatására

A Magyar Diabetes Társaság vezetőségének határozata alapján az MDT pályázatot ír ki a diabetológiai liszenszképzés költségének támogatására. A képzés időtartama 24 hónap, a képzés díját a jogszabály (emberi erőforrások miniszterének 23/2012, illetve 69/2013 sz. rendelete) havi 23000 forintban határozta meg.

Az MDT pályázata nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikációs költségének átvállalására

Az MDT pályázatot hirdet nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikálási költségének megtérítésére.

Legfrissebb kongresszusok

További rendezvények